Xaire
Üye
videonun altından görüntü seçeneğini hd olarak seç...Şimdi örneğin operadan youtube girip video açıyorum ve görüntü bulanıklaşıo vs.. Bunun bir çözümü varmı prog.var onda sıkıntı yok ama ben realplayer üzerinden nasıl izlerim
Muhtemelen güncellenen haritada sokak isimleri yerine numaralara yer verilmiştir..Noka 5800 XM telefonumu bugün USB den PC ye bağlayıp güncelleme yaptım. Güncellemeden sonra haritalarda sokak isimleri gözükmüyor. Ayrıca sokak numaraları ile de arama yapmıyor. Örnek "2416" ama isim ile arıyor örnek "ıtır sokak". Ne yapmam gerekiyor.
demek ki yeni harita da sorun var...silip tekrar yükledim ama olmuyor.
benim tlf surumu v40 nasl guncellenecek ???
uc player var..5800 için film izleme programı varmı
mesajları pc ye pc suite ile yedeklemedin mi?pcye attığım mesajları, telefona, pc suite ile nasıl yükleyeceğim?
mesajları pc ye pc suite ile yedeklemedin mi?
hafıza kartından kopyaladığın yere mesajları tekrar at ve mesaj hafızasını hafıza kartını seç, telefonda mesajların görünmesi lazım..Hayır o konuda bilgim yoktu, direkt hafıza kartından attım pcye
hafıza kartından kopyaladığın yere mesajları tekrar at ve mesaj hafızasını hafıza kartını seç, telefonda mesajların görünmesi lazım..
pc de not defteri ile açıp okuyabilirsin..Onu denemiştim ama mesajlara ulaşamadım maalesefpcde mesajların okunma ihtimali yok mu yada pcden, nokia pc suite yüklemenin?
pc de not defteri ile açıp okuyabilirsin..
- - - Eklendi - - -
pc suite ile olabileceğini sanmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?