ysrkvs
Üye
Arkadaşım, benim 5800 da sim kartı ilk taktığımda hafızası doluydu, sağ üstte zarf uyarısı yanıp sönmeye başladı, 3-5 numara sildim, kartı çıkarıp taktım yine devam ediyor, yardımcı olabilirsen sevinirim.
dostum 5800 v50 güncelledim hafıza kartımda müzikler var ama galaride gözükmüyor zil sesi ayarlarında zil tonu olarak atıyabiliyorum ama anlamadım ben neiş sence???
evet sistem hatası çözümü hard format.
--------------- Ekleme ---------------
yanıp sönen zarfla sim karttaki numaraların doluluğunun bir bağlantısı yok arkadaşım yanıp sönen zarf telefondaki msjları gösterir yani msjların dolmuş msj ayarlarından kayıtlı msj sayısını 999 yap ve kayıt yeri memory card olarak değiştir yada msjları komple sil. düzelir.
telefonun öyle bir özelliği yok dıye bılıyorum varsada programla olur onuda hangı program yapar oda sorun... ama hareketli temalar var onuda s60 v5 temalar kısmında bulabılırsınız...
güncellemeden sonra hard format attınız mı? atmadıysanız atmayı deneyıp tekrar test edın...
arkadaşım müzik çalara girince seçenekler kütüphaneyi yenile de mp3 ler kütüphaneye eklenmesı gerek...
bu konuyla ilgili bir bilgim yok özür dilerim.
ovi mapste zaten il il harita yok direk TURKEY haritası var ve telefona format atınca yada v50 yi yükleyince ana hafızaya dahil olara geliyo ekstra bir ovi maps uygulamasını kurmaya gerek kalmıyo sadece sesli dilleri ve turkey harıtasını atarsanız tele pc suitle sorununuz kalmaz.
arkadaşlar bir de telefonu bilgisayara bağlayınca hafıza kartını görüyo ama telefon hafızasını görmüyo. harici disk olarak sadece hafıza kartına erişebiliyorum. yardım lütfen kafayı yemek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?