drronk
Üye
S.A ,
5800 Almayi düşünüyorum da dokunmatiği biraz korkutuyor .. yani ekranda cizik iz vs kalirmi ? Msj sorunu vs olurmu detayli bilgi alabiirmiyim kullananlardan
slm hocam bende birkaç soru sorayım ,
1) Dün V40 yazlımını yükledim tele ve haliyle tüm programlar gitti yeniden yüklücem bi arkadaşın sitesinde LİVE MESSNGER TÜRKÇE programı vardı Wİ-Fİ uyumlu onun linki kırılmış ve siteyi güncellmiyor artık sende varsa upload edebilirmisin hocam forumda bulunanların hepsi bozuk yada sertifika istiyor
2)GARMİN programını yüklücem şurada anlatmış arkadaş acaba sertifika olmadan yüklenirmi
3) birde son olarak senn önerebileceğin kaliteli SİGNED sertifikasız program veya oyunlar varsa yazabilirmisin hocam
slmlar..........Normal ev iş kafe gibi yerlerdeki modemlere bağlantı sorunum olmamasına rağmen TTNET-wifi noktalarından bağlantı kuramıyorum.açılması gereken kullanıcı adı ve şifre bölümü çıkmıyor ve "bağlanmak istediğimde web içeriği doğrulanamıyor diye bi uyarı veriyor"....ancak ayarlar/bağlantı/kablosuz LAN bölümünden "bağlandı" olarak görülüyor...... Denediğim Browser'lar : Dahili browser'ı...skyfire (yeni sürümlerden biri)..opera mobile 10.0........... teşekkürler
5800 almayımı düşünüyorsun?S.A ,
5800 Almayi düşünüyorum da dokunmatiği biraz korkutuyor .. yani ekranda cizik iz vs kalirmi ? Msj sorunu vs olurmu detayli bilgi alabiirmiyim kullananlardan
arkadasım forumu biraz arastır tüm özellikleri paylasıldı..cevap için teşekkürler.bir sorum daha var 5800ın 4.0 sürümü çıkmış galiba.telefonun sesi daha çok çıkıyormuş doğru mu eğer faydası varsa neler şimdiden teşekkürler....
x-plore programı bılgısayar gıbı hafızaları liste şeklinde görebiliyosun tel hafızası sımkart hafızası ve klasörleri alt klasörlere kadar görebiliyosun kes yapıştır sil vs gibi işlemler yapabiliyosunçok saol hocam birde x-plore nedir ne işe yarar , birde signede midri yani seetifijasız yüklenirmi.Bir de son olarak 5800 için kırmızı siyah ağırlıklı bir tema bakıyorumda elinden varsa upload edbilirmisin hpocam forumdaki temalar çok renkli.
cevap için teşekkürler.bir sorum daha var 5800ın 4.0 sürümü çıkmış galiba.telefonun sesi daha çok çıkıyormuş doğru mu eğer faydası varsa neler şimdiden teşekkürler....
bana sağlam bi virüs programı önerebilirmisin?
telefonla internete girdiğimde video izleyemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
symbian işletim sistemine sahip olan telefonlarda eap-ttls-pap desteği bulunmamaktadır. üretici firma bununla ilgili bir yazılım çıkarana kadar beklemek zorundasınız. Kullandığınız cep telefonunun işletim sistemi windows mobile olması durumunda kurulum bölümünde bulunanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdökümanından yararlanabilirsiniz. Böyle bir yazı çıkıyor okuldan wifi ye baglanmak için program yüklemek gerekiyor ve 5800 da şuan olmuyor birisi yardımcı olsun ben tel i sırf bunun için aldım desem yeri (5800) yardımmmmmm!!!
selamün aleyküm birader.. Bu 5800 'da ana ekranı menü gibi sensörle yani n97 'deki gibi yapamıyormuyuz ? Bide dönme sensörü bazen geç hareket ediyor neden olabilir?
Format factory ile filmin formatini 5800 Nokia`ma uyduruyorum ve yine ayni programla alt yazi yukluyorum. Ancak alt yazi ozelliklerinde bulunan 3 ayri turkce karakteri Ariel Black ile uyguladim, karakterleri turkcelestiremiyorum. Herhalde atladigim bir sey var. Yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden tesekkurler
s.a dostum şu güncellemeyi nasıl yapacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?