Nokia 5800 Kullanıcıları Memnuniyet Anketi...

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia 5800'ınızdan memnun musunuz?

• Evet, hemde çok...

Kullanılan: 454 59.0%
  • Evet, idare eder...

Kullanılan: 197 25.6%
  • Hayır, sorun çıkarıyor...

Kullanılan: 46 6.0%
  • Hayır, berbat bir telefon...

Kullanılan: 72 9.4%

• Kullanılan toplam oy
    769
  • Anket kapatılmış .

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ya güzel makina ama 2-3 sorunu var:1-emulator oynarken çok zor oluyor
2-çoklu dokunmatik olsa bu telefon uçar.
3-şu arkadaşların hazırladıgı firmwareler nokianınkiler gibi olsa daha iyi olacak(yani internet üstünden güncelleniyorya,onu hani flaşla felan ugraşmadan sis dosyası olarak koyulsa hani indir,program gibi kur hesabı olsa.)

jeshogh

jeshogh

Üye
evet güzel makina bnde almayı düsünüorum ama sanki biraz eskidi gibi 2008 4. çeyrek :D

PlaJGezgini

PlaJGezgini

Üye
Güzel telefon. Müzik Severler için Bire Bir.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Alalı bir hafta olacak, şu ana kadar donma, kasma, kapanıp açılma vs. gibi problem yaşamadım ...

Kasa oturmuyor oynuyor, kalem girmiyor diyenler vardı genel şikayet olarak ama öyle bir şey göremedim gayet güzel oturtmuşlar :D

Telefon çok iyi :)

Godfather

Godfather

Üye
Güzel fakat internet olarak çoğu nokia modellerine bakarak vede diğer bazı telefon markalarına bakarak kötü.. İlk nokia dokunmatik telefonu oldugu için eski alıcıların dokunmatiklerinde sorunlar çıkabiliyordu fakat yeni çıkan ürünlerde sorun yok... İdare eder...

SilentOne

SilentOne

Üye
allalı 3 ay oldu 4 kere res problemi gordum v 51 den itibaren şarj en az 2 gün gidiyor en fazla 4 :D kamerea süper ses süper 6 program açtım kasmadı 7.cide tekleme oldu ama :D

alenkolik

alenkolik

Üye
bence gerçekten güzel telefon. aldım alalı bilgisayardan soğuttu beni. her işimi telefondan yapıyorum. bence eksik olan hiçbişey yok.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
bence gerçekten güzel telefon. aldım alalı bilgisayardan soğuttu beni. her işimi telefondan yapıyorum. bence eksik olan hiçbişey yok.

aynen ya artık pcye sadece ödev yapmak için giriyorum :d:

energiser

Üye
ben 2009 14 şubatta almıştım o zamandan beri 2-3 kere res attı bide kalem tutan yerin tırnakları kırıldı kalem yeri gevşek garantiye almadılar yeni kapak aldım gayet memnunum boşa kötülemesinler i-phone killer işte :D:D:D

slayerthelast

Üye
15 gün önce aldım gayet guzel telefon bir de 1.5 gunde bir sarja takmak zorunda olmasam tam olucak ^^

cengiz çiç

Üye
500 ün altında wlanlı gps li dokunmatik olan başka bi nokia varmı yok ben çok memlunum iyiki almışım ama sesi biraz az çıkıyo tek sorun o yoksa çok memlunum

sesini sorun ediyorsan git nt de yada real markatte media markt var orda mini hoperlorlar cebindede taşıyabiliyosun 30 tl ama öyle bir sesi var ki nerdeyse 2+1 ses sistemi kadar çıkarıyor hemde şarjlı hoperlorun markası ve adı goldmaster 101 internette bi bak bence ama 5800 ın kendi müzik çalarında çok az çıkartıyor git mobile 9 sitesinden ilk önce power mp3 yükle ekoleyzırdan ayarlarını yap gör o zaman sesi bak ne biçim çıkıyor kafanıza takılan bi sorun olursa haber verin

5800 cı

5800 cı

Üye
5800 ın her sorunu yazılımsal telefonda hiçbirşey yok o yüzden adam gibi bi yazılımla 10 numara telefon :oke:

33musti33

Üye
laf edıyorsan almıçaksın Sen telefon Kulanmasını Bılıyormusunki Berbat Dıyorsun Telefon Manyak Bişii
benim arkadaşımda var güzele benzemio ekranı filan ama samsungların ekranı biraz daha yumuşak...

haliloz95

Üye
Daha almadım ama alsammı diye düşünüyorum lütfen cvp verin sizce alimmi almimmi ?
:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

Starsley

Alalı 4 ay olcak ve bi problemle karşılaşmadım bu fiyata bundan kralı yok.

fuatfurit

Üye
Memnunum ama pek o kadar değil açıkcası oyun indirmek istersin sertifa hatası navigasyona girmek istersin bazıı yerlerde çok iyidir bazı yerlerde sapıtır. ama bunlar hariç güzel bi telefon her istediğini telefon üzerinden bilgisayar olmasa bile yapabileceğin bi telefon .

emre_6795

emre_6795

Üye
en iyi telefon

emre_6795

emre_6795

Üye
bende öyle bi sorun yok

emrow

emrow

Üye
teefon iyi ama işlemci düşük mal gibi ne atsan kasıyor film atıyosum ressat atıyor nokia uyuz ediyo adamıı n8 güzel 2 ay oldu allaı memnun şimdilik ama satıcam

Üst Alt