Nokia 5800 Kullanıcıları Memnuniyet Anketi...

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia 5800'ınızdan memnun musunuz?

• Evet, hemde çok...

Kullanılan: 454 59.0%
  • Evet, idare eder...

Kullanılan: 197 25.6%
  • Hayır, sorun çıkarıyor...

Kullanılan: 46 6.0%
  • Hayır, berbat bir telefon...

Kullanılan: 72 9.4%

• Kullanılan toplam oy
    769
  • Anket kapatılmış .

idolbreaker

Üye
daha yeni elime geçti benim de, ama kullandığım şu kısa süre içerisinde kendi görüşüm gerçekten güzel bir telefon...

JayJayyy

Üye
harika bir telefon.

SavinMe

SavinMe

Üye
ben telefonumu çok seviyorum onun bir adı bile war onu hergün siliyorum canım bnm o :D

-ORKA-

-ORKA-

Üye
ben de vardı kadıköyde tokatladılar doyamamıştım ama memnun olduğum için ertesi gün aynısından aldım 8 gb la sorusuz kendimce modifiye ettim gayet memnunum almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim

SilentOne

SilentOne

Üye
geçmiş olsun kardeş ama 5800 mukemmel yha hastasıym telin bea :D

discoinferno

Üye
Neresi berbat anlamadım alali 2 hafta oluyor hiç bir sorun cikarmadi cokda memnunum.

CharismAeRoL

Üye
herşeyden önce fiyatına göre fazlaca üstün özelliklere sahip bir telefon. Nokia'nın bizlere 2010 yılı hediyesi diyebiliriz. Bazı arkadaşlarım şikayet ediyor. Kısmen haklılar fakat telefondaki sorun yazılımsal olabiliyor. Daha önce bir başka konuda da belirttim bunu. İnternette gezerken birden sayfa kapanıyordu. Ayrıca mesaj bölümünde yazdığım bir yazıyı kopyaladıktan sonra web sitesine yapıştırmak istediğim zamanda bu problemi yaşıyordum. V51.0.006 güncellemesinden sonra bu problemden kurtuldum ve telefonum daha seri işlem yapmaya başladım. Söylediğim gibi yazılımsal bazı problemler yaşanmakta. Güncelleme ile problemden kurtulamıyorsanız telefonu servise göndermeniz gerek. Donanımsal bir problem olabilir. Çok şükür ben donanımda sıkıntı yaşamadım. Sadece yazılımsaldı ondan da kurtuldum. Yazılımlar ise nokia şirketine özel bir durum değil her programda yaşanabilir. Şuan benim opera mobile programında yaşadığım gibi. Facebook sayfamda resimlere bakmak istediğimde ilk resimi açıyorum sonraki resime geçmek istediğim zaman telefonum donup kalıyor hiçbir tuş işlem görmüyor. Ancak bataryayı çıkararak telefonum normale dönüyor. 5800 içinde bulunan kendi web tarayıcısında böyle bir sorun yaşamıyorum. Yazılımsal problemler güncellenerek veya yardımcı program ile desteklenerek çözüme kavuşabiliyor. Donanımsal problemlerde ise parça değişmesi gerekmekte. Bunu ne anlayabiliriz nede düzeltebiliriz. En sağlıklı yöntem telefonu garanti kapsamında servise göndermek. İlk zamanlar yaşadığım bu küçük probleme karşılık bence 5800 mükemmele yakın bir telefon. Ah birde flash player olsa :) umuyorum yeni güncelleme ile bu problemden kurtulacağız

~~ToRnAdO~~

~~ToRnAdO~~

Üye
ii bi telefon bide kulaklıktan ii ses çıksa çok gzl olurdu XD

Evilblood

Evilblood

Üye
çok güzel bence youtubeden tüm videolarını hiç sorunsuz açabiliyorum Dns ayarı şöyle yapın mutlaka girecektir ;) şu yolları izleyin: Ayarlar-Bağlantı-Hedefler-İnternet-Kullandığınız Wlan (Wi-Fi) -Seçenekler-Gelişmiş Ayarlar-IPv4 ayarları-DNS adresleri-Birincil DNS adresi: 8.8.8.8 -İkincil DNS adresi: 8.8.4.4 ve sonra telefonunuz youtube sınırsız girebilir ve videolar içinde yüzebilirsiniz. :D

Photographix

Photographix

Üye
symbiandan anlayanlar bu telefonu gayet begenırler oldukca güzel ancak yavas bi telefon işlemcisi biraz daha hızlı olabılırdı

wairhumer

wairhumer

Üye
bence 5800ı begenmeyenler ya kullanmayı bılmeyıp telefondan verım alamayanlar yada telefonu alamayanlar telefonu hakkını vererek kullanıp begenmeyen ınsanın aklına şaşarım :D

kartal158

kartal158

Üye
kullanmayı bilenler belli oluyor işte

oleştimaxi1

Üye
çooooookkk memnunummm.:oke:

kilisli822

kilisli822

Üye
idare eder

ankarne

Üye
ben çok kararsız kaldım n71 mi sizce 5800 ben çok msj yazan bi insanm aslen arkadaşmda vardı gayette memnndu blmiorm kafam çk karışık dokunmatk ve hassas olmasndan korkuorm sadece n71 daha mı gzl sizce ?

sercansaim

Üye
fiyat-performans
ccc 5800 ccc :D

ankarne

Üye
pardon e71 yazcaktm e71 mi 5800 mı

antonio_17

antonio_17

Üye
e71 in fiyatları nası arkadaslar_?

ankarne