NOKİA 5800 jarz[SORU]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA 5800 jarz[SORU]
Arkadaşlar bilgiğiniz gibi Nokia 5800'da ince uçlu bir batarya kullanılıyor.Ama bu batarya benim bozuldu ama benim abimin TURKCELL MAXIPLUS 5'i var.Bu telefon bataryası USB kablo yerinden oluyor.Şimdi 5800'ın da TURKCELL MAXIPLUS 5'le aynı USB yerine sahip.Sizce Turkcell Maxıplus 5'in bataryası benim 5800 telefonumu jarz eder mi ? Cevaplarınızı bekliyorum
ŞİMDİDEN :tşk:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Usb den şarj olduğuna göre şarj etmesi lazım...

larten123

larten123

Üye
bi dene buyuk ıhtımal eder

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
dene bakalım :) ama riskli

omr bşr

Üye
Arkadaşlar bilgiğiniz gibi Nokia 5800'da ince uçlu bir batarya kullanılıyor.Ama bu batarya benim bozuldu ama benim abimin TURKCELL MAXIPLUS 5'i var.Bu telefon bataryası USB kablo yerinden oluyor.Şimdi 5800'ın da TURKCELL MAXIPLUS 5'le aynı USB yerine sahip.Sizce Turkcell Maxıplus 5'in bataryası benim 5800 telefonumu jarz eder mi ? Cevaplarınızı bekliyorum
ŞİMDİDEN :tşk:

Bu türkçeyse biz ingilizce konuşuyoruz. Jarz? İnce uçlu batarya?

Süleyman

Süleyman

Üye
Sakın deneme. Çünkü 5800 da usb girişinde şarj olma özelliği yok. Bu yüzden telefon yanabilir.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
5800 usb girisinden sarj olmaz. Eger sarj cihazi bozuksa yeni bir sarj cihazi alin , batarya bozuksa yeni batarya alin. Bataaya saglam ama sarj soketim arizali diyorsanda evrensel sarj cihazi tercih edinin.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Sakın deneme. Çünkü 5800 da usb girişinde şarj olma özelliği yok. Bu yüzden telefon yanabilir.

Telefon yanmaz Süleyman, en fazla şarj olmaz o kadar..

Çünkü aynı voltaj pc nin usb girişinde de var, telefonu pc ye bağlayınca telefon yanıyor mu?

Süleyman

Süleyman

Üye
usb şarj aletinden gelen akımla usb kablosundan gelen akım aynı olamaz. Tamam batarya yanmayabilir ama şarj aleti direk elektrik akımını telefona iletiyor usb kablo ise telefonu okuması için pcden küçük bir akım gönderiyor.

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
tmm olmuyor konu kilit

ANIL

ANIL

Admin
:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt