Nokia 5800 İç temizlik anlatımı (Resimli Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

gkn93

Üye
arkadaşlar bende bu forum sayesinde 5800 ı temizledim.....kapağı açmakta zorlanan arkadaşlara söylemek istediğim telefonla beraber gelen pena olması lazım süs yani....onunla zarar vermeden açıosunuz...

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
teşekkürler :oke:

Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye
Agaa TırnakLarında Çok uzunmuş :D xd

ustamfa

ustamfa

Üye
2 gündür benim 5800 in ekranında da 2 ufak toz parçası vardı.çok rahatsız ediyordu gerçekten. Açıp temizledim. çok teşekkür ederim

hunter41

hunter41

Üye
tesekkürler ustad güzel olmuş :evet:

DgnGkmn

Üye
bende bant lekesi bulaşmıştı kolonya ile temizledim sonuç başarılı

Aman Arkadaşlar Telefonun LCD'sini Sıvı ile Temizlemeyin. Ben Temizledim de ne oldu ? LCD'nin Kenarına Sıvı Kaçtı ve ekranın renginde solmalar başladı ::: Buna çok dikkat edin ..

mhustafa

mhustafa

Üye
slm kardes senın taktıgı kullandm telımı temızledım prıl prıl oldu ama sonrasında telımın dokunmatık ekranı calısmaz hale geldi ve kvk ya yolladım 15 gun tamır gorup geldı

pcwolf

pcwolf

Üye
Ben de çıkartırken çevçerenin yan kısmında olan iki tane tırnağı tırdım, kasa ve ekran arasında birbirlerini tutuyodu. Şimdi tırnağımı takıp çerçeveyi genişletebiliyom gitti yani tırnaklar. Çerçeve tırnağı değil, çerçevenin oturduğu tırnak.

Rock_in_Rollx2

Rock_in_Rollx2

Üye
kardeş cok teşekkür ederim cesaret verdin açtım temizledim bir kablo var sarı onu nasıl çıkartcaz ordan ekrana bağlı sanırım o ve kapak değişimi olur mu ön kapak

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür eden arkadaşlara ben teşekkür ediyorum size yardımcı olduysam ne mutlu bana bazı konulara dikkat ediniz
1 Dokunmatik panel bağlantı kablosunu bağlayan o sarı kabloya zarar vermeyin bunun için alttan kaldırcaksınız.
2 Tırnakları kırmamak için bastır kaldır uygulayınız
NOT: Bu uygulama sonucu telefon garanti dışı kalmaz Bi hata olursa garantiye yollayın sorunsuz yapıyorlar...

pcwolf

pcwolf

Üye
Teşekkür eden arkadaşlara ben teşekkür ediyorum size yardımcı olduysam ne mutlu bana bazı konulara dikkat ediniz
1 Dokunmatik panel bağlantı kablosunu bağlayan o sarı kabloya zarar vermeyin bunun için alttan kaldırcaksınız.
2 Tırnakları kırmamak için bastır kaldır uygulayınız
NOT: Bu uygulama sonucu telefon garanti dışı kalmaz Bi hata olursa garantiye yollayın sorunsuz yapıyorlar...
Görecez yapılıyo mu yapılmıyo mu, bahsettiğim kırılan tırnaklar dokunmatik panelin üst kısmı oluyomuş ve ekranın değişmesi gerekiyomuş...

Razor199310

Razor199310

Üye
Saol dostum

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
    Konu Sahibi
Görecez yapılıyo mu yapılmıyo mu, bahsettiğim kırılan tırnaklar dokunmatik panelin üst kısmı oluyomuş ve ekranın değişmesi gerekiyomuş...

gondren arkadaslar war ekranin yapildigini soylyor

cemkaya

cemkaya

Üye
saolasın yaptımda ödüm b.kuma karıstı :D 5230 operasyon başarılı. yalnız 523o un ekran bağlantı kablosu kısa 5800 a göre

m34nb0y

Üye
teşekkürler...

Üst Alt