Nokia 5800 İç temizlik anlatımı (Resimli Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
    Konu Sahibi
evet çizmez ama toz alabilir

scriptr

Üye
Ben denedim fakat dokunmatik panelin kablosunu kopardım yanlışlıkla. :D Hassas elleriniz yoksa denemeyin :D :D Güzel anlatım fakat biraz tehlikeli işte :D

muharrem19811

Üye
ben geçengün denedim 50 tl ye mal oldu dokunmatiğin kablosunu koparmışımdokunmatik ekran komple değişti.
yanlış anlamayın bu yazıdan önce bu okusaydım olmazdı ben üsten başlamışım
:-)

nejdet can

nejdet can

Üye
Emeğinize sağlık...

Scudrox

Scudrox

Üye
Bazı lekeler vardır, ne kadar temizlesende çıkartamazsın

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
sağol kardeş gerçekten güzel anlatım ama denemeye yüreğim el vermez:aha:anca çaresiz kaldığmda denicem bi olay aklımın bi ucunda kalsın sağol tekrar...

twofan

twofan

Üye
aldım hafızama kazıdım garantisi bittikten sonra sökme ihtiyacı duyarsam işime yarıycaktır teşekkürler.

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
ben geçengün denedim 50 tl ye mal oldu dokunmatiğin kablosunu koparmışımdokunmatik ekran komple değişti.
yanlış anlamayın bu yazıdan önce bu okusaydım olmazdı ben üsten başlamışım
:-)

kardeşim kusura bakma ama gülmekten öldürdün beni allah da seni ömrünce güldürsün affına sığınıyorum ama hepimizin başına gelebilri bunuda biliyorum :aha::aha::aha:

SilentOne

SilentOne

Üye
teşşkürler

ilhanbey

Üye
vida sökmek gerekmiyormu

fedata

fedata

Üye
yok paşa ne vidası..ki bunu yapmakla ürün garantiden çıkmaz bence ya olurmu öyle şey.içini açmıyoruz kii

ilkayyy17

ilkayyy17

Üye
eyvallah arkadaşım faydalı oldu bizler için

eerdogan85

eerdogan85

Üye
silikon kılıf alın kalitelisinden hem düşünce birşey olmuyor hemde toz kaçmıyor. Anlatım için emeğine sağlık bu arada

arkadaşlar tırnak ve sert cisim yerine telefonun yanında verilen PENA yı kullanınız

Bende tırnaklarımın uzamasını bekleyecektimki:ehe:d: arkadaş başka bi çözüm yolu söylemiş neyseki :D . Fakat ben penayı kaybettim sanırım yine beklemek zorundayım. :d:

anisti

anisti

Üye
eline sağlık

emre_6795

emre_6795

Üye
teşekkürler kardeşim

Şehriyar

Şehriyar

Üye
çok teşekkürler

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
sağol uygulandığı telefonun hali kalmamış zatn ^^

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Vidalarını Söküp Açtığında Ordaki Tırnaklar Daha Çabuk Attırabilirsin Koparma Şansın Yok Ama Garantisi Varsa Açma Derim Yoksa Telefonun Garanti Dışı Kalır Temizlemen Nokia'nın Umrunda Değildir Garantiyede Göndersen Temizler. Benim Nokia 6600 Vardı Tozdan Görünmüyordu Gönderdim 0 Gibi Geri Geldi. Ben 5800'ımı Kendim Temizlerim Vidalarını Sökerek Her Yerini Temizler Geri Toplarım.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde yaptım oldu

Deleted.

Üye
bende bant lekesi bulaşmıştı kolonya ile temizledim sonuç başarılı

Üst Alt