nokia 5800 hakkında bir-iki soru lütfen bakın...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okumus_43

okumus_43

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 hakkında bir-iki soru lütfen bakın...
merhaba arkadaşlar ben 2 hafta önce bi 5800 aldım malum henüz yeniyim bir-iki sorum olacak yardımcı olursanız sewiirim...

1-) Benim bataryam ortalama 1 gün gidiyor. müzik diniyorum internete giriyorum bundanmıdır acaba??

2-) Tuş kilidini yandaki tuştan değilde ekrandan kaydırarak açamıyormuyuz??

battalgazi16

battalgazi16

Üye
evet ben ekranda kaydırarak açamıyorum :S​

aryscat

aryscat

Üye
1 batarya konusunda 5800 biraz sorunlu. Çözümü yok. Yeni çıkacak yazılımda sorunun bozulduğune dair söylenti var. 1 2 ay a kadar yeni yazılım çıkar.
2. ekrandan kaydırarak tuşkilidi açma özelliği yok. Bunu yapabileceğin programlar var. S60v5 uygulamaları bölümünü araştır.

ramakm86

ramakm86

Üye
eger bataryanın uzun süre gitmesini istiyorsanız ekran ısıgını en aza indirin zaten ısıklı ortamda kendisi ayarlayıp gerektigi kadar acıyor farketmissinizdir ve titresim dokunmatik titesimi dahil 3.sü ise sebeke modu bunu sadece kullandıgınız modu secin cift modu degil ve inanın 5veya 10 saat fark ediyor.(kullanıma göre degisir)
Tus kilidi ise arkadasların dedigi gibi sadece kaydırma tusuyla acabilirsin...:bye2:

okumus_43

okumus_43

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar ama aradğım servis dedi ilk 10 gün normal kullan sonra batarya kendisine gelir ve rahat 3 gün gider ama ne kadar doğru bilmiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt