Nokia 5800 Hack'ten Sonra..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dzynn

dzynn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Hack'ten Sonra..
Arkadaslar 5800 XM Black V40' imi hackledim navifirm vs. kullanarak kaç zamandır kullanıyorum fakat artık tak dedi canıma :S Ben hem uygulamaları cok kullanan ve mesajlaşan biriyim.. Sorun uygulamalardayken felan yeni mesaj geldiğinde telefon direk ana ekrana dönüyor 1 yeni mesaj yazıyor uygulamadan vs. cıkıyor cok sinir bozucu ve işleri aksatan bi durum :S hack'ten önce bu olay yoktu.. Rompatcher+ dan patchleri vs kapatıyorum ama yine aynı.. kastor UI kullanıyorum onların pack leri de kapatıyorum ama yine aynı.. anlamadım.. Aynı Sorunu yaşayan var mı? veya çözümünü bilen bulan.. ?:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Yok mu arkadaslar yardım edecek? (Flood icin uzgunum)

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
v40'da telefona zarar vermeden gerçekleştirilebilecek bir hack hala yapılamadığı için bulunan yöntemler telefonun sistemiyle oynayarak gerçekleştiriliyor bunu yaptığın için sen de biliyorsun v31 ve öncesinde HelloOx ve RomPatcher ile rahatlıkla yapılabiliyordu. v31'de hackleyip v40 yapanlarda da donma sorunu yaşanıyormuş duyduğum kadarıyla. Neyse çözüme gelince Hardformat at ve Hackten kurtul telefonu rahatlat yoksa yazılımsal sorunlar büyücek daha sonra hardformat atmak zorunda kalacaksın. Bilgisayardan sertifikalatıp telefona atarsın programları yapabileceğimiz en iyi şey bu sadece. Not: v40'ı ben hacklemedim kendi telefonumda.

dzynn

dzynn

Üye
    Konu Sahibi
Açıklama için teşekkürler ylmz.fatih fakat ben telefonda kullandığım bazı programlar için telefonu hacklemem gerekiyor.. Tek düşündüğüm merak ettiğim acaba bu sorun bitek bende mi (Eğer öyleyse hack olayında bi yanlış yapmışımdır) yoksa herkesde aynı sorun var mı onu öğrenmek istiyorum..

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
Arkadaslar 5800 XM Black V40' imi hackledim navifirm vs. kullanarak kaç zamandır kullanıyorum fakat artık tak dedi canıma :S Ben hem uygulamaları cok kullanan ve mesajlaşan biriyim.. Sorun uygulamalardayken felan yeni mesaj geldiğinde telefon direk ana ekrana dönüyor 1 yeni mesaj yazıyor uygulamadan vs. cıkıyor cok sinir bozucu ve işleri aksatan bi durum :S hack'ten önce bu olay yoktu.. Rompatcher+ dan patchleri vs kapatıyorum ama yine aynı.. kastor UI kullanıyorum onların pack leri de kapatıyorum ama yine aynı.. anlamadım.. Aynı Sorunu yaşayan var mı? veya çözümünü bilen bulan.. ?:hmmm

Yok mu arkadaslar yardım edecek? (Flood icin uzgunum)
telefonunu red se red black se black blue ise blue koduyla yani orjinal rengiyle yazılımı tekrar güncellemeni tavsiye ederım telefon hem daha hızlı hem daha kararlı çalışacaktır...buna emin ol.:oke::oke::oke::oke:

Açıklama için teşekkürler ylmz.fatih fakat ben telefonda kullandığım bazı programlar için telefonu hacklemem gerekiyor.. Tek düşündüğüm merak ettiğim acaba bu sorun bitek bende mi (Eğer öyleyse hack olayında bi yanlış yapmışımdır) yoksa herkesde aynı sorun var mı onu öğrenmek istiyorum..

bence telefonu hack lemek yerıne programları sertifikalayıp kullan ...ben aldığımdan beri öyle yapıyorum ne donma ne yavaşlama nede sorun yaşadım...

Utku

Utku

Üye
telefonunu red se red black se black blue ise blue koduyla yani orjinal rengiyle yazılımı tekrar güncellemeni tavsiye ederım telefon hem daha hızlı hem daha kararlı çalışacaktır...buna emin ol.:oke::oke::oke::oke:

bence telefonu hack lemek yerıne programları sertifikalayıp kullan ...ben aldığımdan beri öyle yapıyorum ne donma ne yavaşlama nede sorun yaşadım...
+1:yuru

dzynn

dzynn

Üye
    Konu Sahibi
Zaten hacklerken black olarak seçim yaparak hackliyorsunuz..ben de öyle yaptım fakat neden böyle oldu yahu.. hiç kimse de böyle bir sorundan yakınmamış ben mi bir yerde yanlış yaptım ona kafam takılıyor :S
Ayrıca dediğim gibi kullandığım bazı uygulamalar sertifikalanmıyor hackli telefonlarda çalışıyor..

Yok mu bu sorunu yaşayan ?

Sorun vMenu'den kaynaklanıyormuş arkadaşlarçç ilginize teşekkürler.

firat1231

firat1231

Üye
nasıl programları sertifikalatıyoruz lutfen soleyın

SilentOne

SilentOne

Üye
opda diye bi siteye ımeı ni veriyon biraz işelm yapıyon bu kadadar forumda araştır bulursun

kosezade

kosezade

Üye
abi ilk önce sen butelefona hard format at sonrada ovi suiteden güncellersin

firat1231

firat1231

Üye
nihayet sertifika basvurum kabul edıldı ve unsıgnedlı uygulamaları sertifkalatıp kullanabılıyorum cok mutlıym :aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt