dostum aynı sorunu bende yasamıstım X6 telefonumda sunucu ayarlarını elle girince sorun kalmadı ...
ilk olarak bağlantılardan bağlantın şifreli ise WEP' i, 802.1x' e çevir .. sonra su ayarları gir ayrıca ayarların su sekilde olmalı
Menu > Settings > Connectivity > Destinations > Access Point (Add new Access Point). Then chose WLAN and entered the info for the wifi. ;
The final settings I had are:
Data Bearer: WLAN
WLAN network name: (my network SSID)
Network status: Hidden
WLAN network mode: Infrastructure
WLAN security mode: 802.1x
WLAN security settings: WPA/WPA2=EAP
Genel Olarak Modem Ayarları ile de ilgili olabilir bu sorun modem den
Setup -> LAN Setup->Enable DNS Relay->OFF
yapın ayrıca dns lerinizi kontrol edin bazı ttnet modemler dns li geliyor bildğinz üzere ..
ayrıca burda da bir cok kullanıcını bu sprunu nasıl aştıklarını anlattıklar bir nokia baslığı var
1-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2 -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son olarka da browser inizin ayarlarından bağlantı sekmesini secin ordan da default olanı secerek deneyin... Genel de sorunlar dns tabanlı dostum baktım da hemen herkes dns lerle ugrasarak çözmüş .. Bi de nete girdğinizde sorun sadece browserda hata ise onun ayarları yok bir maile ya da bağlantı kullanan bir programa da giremiyorsanz bağlantı ile alakalıdır bildinz üzre .. hatırlatmak istedim ...
Genel olarka TR destek bulamıyorsanız da "Invalid Server Name, Error, Nokia, Connection Problem" gibi taglerle ararsanjz google den cok fazla sonuc ve yardım cıkacaktır umarım halledersniz .. kolay gelsn ...