nokia c6-01 geçersiz sunucu ismi allahını seven yardım etsin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayalet91

hayalet91

Üye
    Konu Sahibi
nokia c6-01 geçersiz sunucu ismi allahını seven yardım etsin...
arkadaşlar geçersiz sunucu ismi hatasını bazılarınız bilir.wirelessla net.e bağlanırken bu sorunu yaşıyorum.sitede yazan çoğu yolu denedim.ip yi değiştirdim dnsyi değiştirdim ikisini birden değiştirdim.sorunu daha çok 5800 kullananlar yaşamış güvenlik modunu değiştirerek çözenlerde var ama ben yeni bağlantıda güvenlik modunu değiştirirsem o bağlantı kopuyor ve bidaha o lan a bağlanamıyorum.son çare nokia çağrı merkezini aradım falan filan onlarda çözüm bulamadı telefon nete bi giriyo bi girmiyo delirecem sizde bişey bulamazsanız garantiye yollayacağım artık.

mstf_l

mstf_l

Üye
hicbiri olmuyorsa formatlamayı dene bir de

hayalet91

hayalet91

Üye
    Konu Sahibi
akıla gelmedi değil ama nasıl formatlayacağım konusunda hiçbir fikrim yok ayrıca hard ve soft format var farkı neki hafıza kartınıda formatlamam gerekiyor mu?

mstf_l

mstf_l

Üye
hard formatta sistem tekrar yuklenir soft formatta uygulamalar ayarlar vb silinir. Oncellikle sen bi soft format at sonra hard ı denersin *#7370# yap

hayalet91

hayalet91

Üye
    Konu Sahibi
aga telefonunu orjinal uygulamalarıda gidecek mi peki

deforze

deforze

Üye
geçersiz sunucu ismini wifiye bağlandığın kaynaktan dolayı alıyorsun telefonun gördüğü bazı sunucular internet bağlantısğ için değil mail almak içindir böyle oluncada telefon internete bağlandı der ama google.com yazdığında geçersiz sunucu ismi der başka bir wifi erişim ağı seçin

hayalet91

hayalet91

Üye
    Konu Sahibi
geçersiz sunucu ismini wifiye bağlandığın kaynaktan dolayı alıyorsun telefonun gördüğü bazı sunucular internet bağlantısğ için değil mail almak içindir böyle oluncada telefon internete bağlandı der ama google.com yazdığında geçersiz sunucu ismi der başka bir wifi erişim ağı seçin

arkadaş yanımda e72yle önce giremedi ne olduysa sonra girdi aynı modeme ben bağlanamıyorum.bence bu dediğin olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt