Nokia 5800 Geçersiz Sunucu İsmi Hatası WiFi (YARDIM)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Geçersiz Sunucu İsmi Hatası WiFi (YARDIM)
NOKİA V52.0.007 VERSİYONU HATALI GÜNCELLEMEYİN YÜKLEDİKTEN SONRA AŞAĞIDAKİLER OLDU
Nokia 5800 telefonumu güncelledikden sonra böyle bi hatayla karşılaştım ve bu hatayla sadece ben değil bazı 5800 kullanıcılarıda bu sorunla karı karşıya
modemlerimizle alakalı hiçbir sorun yok sorun tellefonda ama neden internete girmiyorum
internet firmasında çalıştıgım için modemlerle ve telefonlarla aram çok iyi ama bu sorunu halledemedim abuk subuk cevaplar vermesseniz sevinirim yok modem ağrızalı yok wpa ayarla falan demeyin telefona bi çözüm bulmaya çalışalım eğer 5800 sahibi iseniz

NOKİA DESTEK hattı bu konudan bi haber aradıgımda yardımda bile bulunamıyorlar..............

qpel

Üye
IP ayarını manuel verin öyle deneyin

dert91

Üye
sinyal ile alakalı baglandıgınız adresin mesafesi cok önemli bende 52.00.7 versiyonunu kullanıyorum gayet güzel ve sıtabil versiyon wifi de hiçbir sorun yok

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
sinyal ile alakalı baglandıgınız adresin mesafesi cok önemli bende 52.00.7 versiyonunu kullanıyorum gayet güzel ve sıtabil versiyon wifi de hiçbir sorun yok

arkadaşım diyorumki modem ve internet saten benim işim
onda bi sorun yok ve okursan anlarsın bazı kullanıclarda böle bi hata var bende de dahil olmak üzere
modemin içine sok 5800xm BAĞLANIYO İNTERNETE AMA GEÇERSİZ SUNUCU İSMİ diye bir HATA meydana geliyor

skamber

Üye
dostum aynı sorunu bende yasamıstım X6 telefonumda sunucu ayarlarını elle girince sorun kalmadı ...

ilk olarak bağlantılardan bağlantın şifreli ise WEP' i, 802.1x' e çevir .. sonra su ayarları gir ayrıca ayarların su sekilde olmalı

Menu > Settings > Connectivity > Destinations > Access Point (Add new Access Point). Then chose WLAN and entered the info for the wifi. ;

The final settings I had are:
Data Bearer: WLAN
WLAN network name: (my network SSID)
Network status: Hidden
WLAN network mode: Infrastructure
WLAN security mode: 802.1x
WLAN security settings: WPA/WPA2=EAP

Genel Olarak Modem Ayarları ile de ilgili olabilir bu sorun modem den

Setup -> LAN Setup->Enable DNS Relay->OFF

yapın ayrıca dns lerinizi kontrol edin bazı ttnet modemler dns li geliyor bildğinz üzere ..

ayrıca burda da bir cok kullanıcını bu sprunu nasıl aştıklarını anlattıklar bir nokia baslığı var
1-

2 -

Son olarka da browser inizin ayarlarından bağlantı sekmesini secin ordan da default olanı secerek deneyin... Genel de sorunlar dns tabanlı dostum baktım da hemen herkes dns lerle ugrasarak çözmüş .. Bi de nete girdğinizde sorun sadece browserda hata ise onun ayarları yok bir maile ya da bağlantı kullanan bir programa da giremiyorsanz bağlantı ile alakalıdır bildinz üzre .. hatırlatmak istedim ...

Genel olarka TR destek bulamıyorsanız da "Invalid Server Name, Error, Nokia, Connection Problem" gibi taglerle ararsanjz google den cok fazla sonuc ve yardım cıkacaktır umarım halledersniz .. kolay gelsn ...

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
dostum aynı sorunu bende yasamıstım X6 telefonumda sunucu ayarlarını elle girince sorun kalmadı ...

ilk olarak bağlantılardan bağlantın şifreli ise WEP' i, 802.1x' e çevir .. sonra su ayarları gir ayrıca ayarların su sekilde olmalı

Menu > Settings > Connectivity > Destinations > Access Point (Add new Access Point). Then chose WLAN and entered the info for the wifi. ;

The final settings I had are:
Data Bearer: WLAN
WLAN network name: (my network SSID)
Network status: Hidden
WLAN network mode: Infrastructure
WLAN security mode: 802.1x
WLAN security settings: WPA/WPA2=EAP

Genel Olarak Modem Ayarları ile de ilgili olabilir bu sorun modem den

Setup -> LAN Setup->Enable DNS Relay->OFF

yapın ayrıca dns lerinizi kontrol edin bazı ttnet modemler dns li geliyor bildğinz üzere ..

ayrıca burda da bir cok kullanıcını bu sprunu nasıl aştıklarını anlattıklar bir nokia baslığı var
1-

2 -

Son olarka da browser inizin ayarlarından bağlantı sekmesini secin ordan da default olanı secerek deneyin... Genel de sorunlar dns tabanlı dostum baktım da hemen herkes dns lerle ugrasarak çözmüş .. Bi de nete girdğinizde sorun sadece browserda hata ise onun ayarları yok bir maile ya da bağlantı kullanan bir programa da giremiyorsanz bağlantı ile alakalıdır bildinz üzre .. hatırlatmak istedim ...

Genel olarka TR destek bulamıyorsanız da "Invalid Server Name, Error, Nokia, Connection Problem" gibi taglerle ararsanjz google den cok fazla sonuc ve yardım cıkacaktır umarım halledersniz .. kolay gelsn ...

olmuo

skamber

Üye

Dostum o zaman yapamıyorsun sana yazdığım yollar olan yollar zaten bu sorun dns sorunu bağlantı noktası sorunu.. bilinen meshur bir bug daha net bir ifade ile sana yolladğım linklerde ayrıca tümü ile nasıl yapıldığı da anlatılmıs ayrıca bende yasadım bu sorunu ve dile getirdiğim yollardan yaptım .. bence sen bir anlayana goster .. en azından modem internet benim işim demek yerine bir bilene ver de teli yapsın versin sana .. iyi günler ..

channerr

Üye
arkadaşlar... bendede aynı problem vardı... telefonun yardım menüsünden problmi çözdüm.. ayarlardan-bağlantı-hedefler bir hedefi açın wlan güvenlik modu-802.1x seçeneğini belirleyin.. kısacası yardım menüsünden ayarlar-802.1x güvenlik ayarlarına girin orada problemin çözümü oluyo ben yaptım oldu ama tesadüfen mi bilmiyrm..:)

skamber

Üye
arkadaşlar... bendede aynı problem vardı... telefonun yardım menüsünden problmi çözdüm.. ayarlardan-bağlantı-hedefler bir hedefi açın wlan güvenlik modu-802.1x seçeneğini belirleyin.. kısacası yardım menüsünden ayarlar-802.1x güvenlik ayarlarına girin orada problemin çözümü oluyo ben yaptım oldu ama tesadüfen mi bilmiyrm..:)

yok dostum zaten bu bilinen bir bug aslında ve bende dikkat edersen ilk msj ımda bunu yazdım bu bug ın çözümü bu zaten :) sen yardımdan bulmussun lakin arastırırsan da zaten hep bu çözümler var ortada :) bozukluk deil yani bu çözümü belli olan bir sorun .. ama arkadşımız yapamamıs o ayrı ...

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
yok dostum zaten bu bilinen bir bug aslında ve bende dikkat edersen ilk msj ımda bunu yazdım bu bug ın çözümü bu zaten :) sen yardımdan bulmussun lakin arastırırsan da zaten hep bu çözümler var ortada :) bozukluk deil yani bu çözümü belli olan bir sorun .. ama arkadşımız yapamamıs o ayrı ...

sonunda yaptırdım nokia servisine götürdüm ordaki arkadaş gün 20 den fazla bu sorun geliyor dedi yazılım ile alakalı bi sorunmuş
saten yakında 5800 larımızın ana ekranı n97 gibi olucakmış düzeltme yamasıyla 2011 ilk çeğreğinde çıkıcakmış

saol yinede skamber :oke:

--------------- Ekleme ---------------

konu kapanabilir

blackmoonask

Üye
herkes bu linke girsin kesin diyorum ... :))))) :d::kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt