Nokia 5800 Geçersiz sunucu ismi hatası nolur yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

erdem3113

erdem3113

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Geçersiz sunucu ismi hatası nolur yardım !!!
Nokia 5800 kullanıyorum haritalardan hava durumuna bakmak için girdiğimde geçersiz sunucu ismi htası alıyorum skyfire ve internete girdiğim zamanda aynı hatayı alıyorum kafayı yicem yardım edim lütfen.

--------------- Ekleme ---------------

Yardım edecek kimse yokmu :(

SelocaN1980

Üye
Aynı sorun bendede var. Wi fi den bağlandığım zaman geçersiz sunucu ismi alıyorum, kafayı yiycem ya. Yokmu arkadaşlar bilen gören duyan acil yardım lütfen.

oktay2617

Üye
arkadaşlar bu sorun bende de var! daha önce yoktu,çatır çatır wifi kullanıyordum! bütün cafelerdeki modemlere bağlanıp internete girebiliyordum ama artık hiç birine bağlanmıyor! geçersiz sunucu diyor! işin garibi evdeki modeme bağlanıyorum ve internette girebiliyorum! ama evdeki modemde de bazı sayfaları açmıyor,yine geçersiz sunucu ismi diyor! lütfen bi çözüm bulur musunuz????????

fthgms

Üye
aynen ya bende de war bu hata

• Beğen
Tepkiler: burak_572

mutluadam

Üye
wi-fi ile ilgisi olmayabilir ama benim vodafone internet. eğer myvodafone yada müşteri temsilcisi ile ayarları yükleyip kaydetmezsem aynı sorunu bende de veriyordu. ve tabi ayarları alıp kaydedip restart yapmakda şart. mesela İşcep uygulamasını yükleyebilmek için bunda da daha önceki s.e k530i de de ne kadar uğraşmıştım. umarım işinize yarar bu bilgi.

erdem3113

erdem3113

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu buldum arkadaşalar

Ayarlar>Bağlantı>Hedefler>İnternete geliyoruz orada bağlandığımız modemler vardır hepsini kaldırıozruz silioruz gsm hariç sonra tekerar bağladığınızda hata almıyorsununz.

S@H!N

Üye
benim bu sorun yoktu v50 yükledikten sonra bu hard format attıktan sonra 5 saat falan şarjda tutunca telin şarjı4 gübn falan gidiyor diye yazı okudum bugün yaptım bunu wifi ile bağlanayım dedim bağlanmıyor geçersiz sunucu ismi hatası veriyor bu hatayı şifresi moderm de veriyor çevremde bazı modermleri denedim bi kaçında bağlandı hafıza kartı dahil biçimlendirdim soft hard ne varsa ikisinide denedim ama ne yaptıysam yapayım olmadı düzelmedi hard formatta hani herşey düzeliyordu ??

SelocaN1980

Üye
Arkadaşlar geçersiz sunucu adı hatası modemden kaynaklanıyormuş, Telekomu arayıp modem güvenlik ayarlarını değiştirdim ve düzeldi, Çilem bitti. WPA / PSK öntanımlı şifre olması gerekiyor, güvenlik ayarı farklı olduğu zaman hata veriyor

katates

katates

Üye
DEDİĞİNi yaptım oldu saol

utkum2008

Üye
Sorunu buldum arkadaşalar

Ayarlar>Bağlantı>Hedefler>İnternete geliyoruz orada bağlandığımız modemler vardır hepsini kaldırıozruz silioruz gsm hariç sonra tekerar bağladığınızda hata almıyorsununz.
Ben gsm ide sildim
tekrar nasıl yüklerim?

cakabey52

cakabey52

Üye
Ben yine hata aldım??? başka çare bilen varmı acaba?

OğuzcanAbi

Üye
modemden kaynaklanıyor teşekkür ederim bilgi için

oktay2617

Üye
tamam modemden kaynaklandığı kesinleşti artık! WPA / PSK öntanımlı değilse veya şifresiz bi modem değilse bu hatayı alıyoruz! ama bunun asıl nedeni v50 arkadaşlar,v40 da bu problem yoktu çünkü! çatır çatır giriodu valla! yüklemez olsaydım v50yi...

cakabey52

cakabey52

Üye
tamam modemden kaynaklandığı kesinleşti artık! WPA / PSK öntanımlı değilse veya koduz bi modem değilse bu hatayı alıyoruz! ama bunun asıl nedeni v50 arkadaşlar,v40 da bu problem yoktu çünkü! çatır çatır giriodu valla! yüklemez olsaydım v50yi...
Ben evde access point dan giriyordum. Access pointin şifresini değiştirdim, ne olduysa ondan sonra oldu ve bağlanamadım. Ama işyerinde de başka bir access point var ondan gayet sağlıklı bir şekilde bağlanıyorum. Şu WPA/PSK olayını biraz daha açıklayıcı yazabilirsen sevinirim.

oktay2617

Üye
Ben evde access point dan giriyordum. Access pointin koduni değiştirdim, ne olduysa ondan sonra oldu ve bağlanamadım. Ama işyerinde de başka bir access point var ondan gayet sağlıklı bir şekilde bağlanıyorum. Şu WPA/PSK olayını biraz daha açıklayıcı yazabilirsen sevinirim.

ben evde AirTies RT-210 modem ile internete bağlıyım,herhangi bi internet tarayıcısına yazıp enterlayınca modem ayarlarına giriliyor! burdan kablosuz/güvenlik/İzin verilen şifreleme tipi: sadece WPA yaptıgımda herhangi bir problem yaşamıyorum! umarım anlattıklarım sizede yardımcı olur!

cakabey52

cakabey52

Üye
O ayar zaten WPA idi. Ayrıca şimdi dikkatimi çekti ve arasıra bağlanmaya başladı. İlginiz için ayrıca teşekkür.

hellowen334

Üye
aynı sorun bendede çıktı durduk yere çıktı :( bende tutup hard format çektim (hard format çektikten sonra telefon açılınca yükleniyor diye bir yazı çıkıyor ve birşeyler yüklüyor. 2 dk kadar bekliyorum ardından sistem hatası deyip yükeyemiyor ) gene aynı sorun devam ediyor evde giriyorum olmuyor iş yerime geliyorum 2 modem var ikisindede girmiyor.. komşularınkinede girmiyor... bunun ciddi bir sorun olduğunu düşünüyorum...

oktay2617

Üye
hard formattan sonra yükleniyor demesi hafıza kartı içindeki daha önce yüklemiş olduğun programlardan kaynaklanıyor? Bu geçersiz sunucu sorunu telden soğuttu beni :( evde neyse de cafelerde internete giremedikten sonra böyle bir teli taşımanın ne anlamı var!

backspacek

Üye
format at gheliyo yeşi+kırmızı +fotograf çekme + açma kapama kapalıyken yap açıkala kadar sırasıyla basılı tut

papillion77

Üye
selam arkadaşlar benim 5800 de v.40 versiyonu yüklü ama NSU da ve telefondaki yazılım güncellemde v.50 versiyonu görünmüyor.telefonda 12 mb lik bir yazılım var ama onu da yüklemiyor yanında ''!'' işareti var.*kare 0000 kare yaptığımda ise sunucu yanıt vermiyor yazıyor.bir türlü v.50 yi yükleyemedim.

Üst Alt