Nokia 5800 Geçersiz sunucu ismi hatası nolur yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

ryu701

Üye
Format veya fabrika ayarlarıyla ilgisi yok. Sorun DNS ayarlarından kaynaklanıyor. Telekom'u arayıp uğraşmanıza da gerek yok. Kendi başınıza çözebilirsiniz.

Adım adım çözümü anlatılmış...

ofp58

Üye
bendede aynı sorun vardı access point ile internete bağlanıyordum ıpv4 kısmından kullandığım ip leri verdim sorun çözüldü bazı kablosuz modemlerde dhcp ayarları yapılandırılmadığı için telefon otomatik ip alamıyor. ya modeme dhcp ayarı yapacaksınız yada telefona ip vereceksiniz

zekebo

Üye
Bilip bilmeden konusuyorsunuz. Modemlerin hepsini sildim. Olmadı

ayasda

ayasda

Üye
arkadaşlar bir çözüm buldum ama ne yazıkki modemi airties olanlar için.bilgisayarımızda airties programı yüklü ise ayarlara girip kablosuz ayarına tıklıyoruz.daha sonra alt tarafta yer alan gelişmiş kablosuz ayarına tıklıyoruz ve airtiesın web sitesi açılıyor sol tarafta yer alan kablosuza tıklıyoruz ordanda mac adresi filtrelemeye giriyoruz ve telefonumuza *#62209526# yazıp mac adresini öğreniyoruz.bu adresi bilgisayara yazıp izin ver butonunu işaretledikten sonra ekle diyoruz ve rahat rahat internette gezinebiliyoruz.

yardım edebildiysem ne mutlu bana

obizin

obizin

Üye
Modemle ilgili değil bence bu versiyondan kaynaklanıyor V50 yükledğimden beri wi fi ile hiç bağlanamadım hiç bir yere

goral

goral

Üye
selam arkadaşlar benim 5800 de v.40 versiyonu yüklü ama NSU da ve telefondaki yazılım güncellemde v.50 versiyonu görünmüyor.telefonda 12 mb lik bir yazılım var ama onu da yüklemiyor yanında ''!'' işareti var.*kare 0000 kare yaptığımda ise sunucu yanıt vermiyor yazıyor.bir türlü v.50 yi yükleyemedim.

evet kardeş aynı sorun bende var bir türlü yukleyendin

ReaqL

ReaqL

Üye
Arkadaslar bazı yerLerde wiriles-Le bagLandıgında ınternet erısımını kategorisiz baglantıya koyuyor, sız onun yerını bırıncı tercıh olarak degiştirdiginizde sorun kaLmıor. yani ayarlar-baglantı- hedeflerınden baglanDıgınız kategorisiz erişimden başka hedefe taşı dıyıp "internet" secenegıne atadıgınızda sorun ortadan kaLkıor...

mtanju92

Üye
Format veya fabrika ayarlarıyla ilgisi yok. Sorun DNS ayarlarından kaynaklanıyor. Telekom'u arayıp uğraşmanıza da gerek yok. Kendi başınıza çözebilirsiniz.

teşekkürler arkadaş. adreste anlatılanları yaptım ve sorunsuz internete bağlandım.:heyo:

Davulbaz

Davulbaz

Üye
evet arkadaşlar sorun telefonunuzda youtube için dns ayarı yapmış olabilirsiniz.bu yüzden.ayarınızı otomatik yapın

bortecinem

Üye

Kardeşim Allah razı olsun senden. Nihayet bu sorunu çözebilmiş oldum. Üstüne üstelik, deneyeyim diye öylesine youtube'a girdim ve orijinal siteden mükemmel kalitede video seyredebiliyorum.

Allah tekrar tekrar razı olsun.
:d:

gizem manson

Üye
ya geçersiz sunucu ismi diyor ben yapamadm :( bi ara youtube için dns ayarlarını deiştim şimdi ne yapcam ??

--------------- Ekleme ---------------

yaptımm :D anlatiyim size. eqer geçersiz sunucu ismi diosa ayalar>baqlntı>hedefler>internet burdan tüm hepsini siliyoruz daha sonra geri gelip erişim noktası tanımlıyoruz we oluyor :)

FAIRSON27

Üye
Kardeşim Allah razı olsun senden. Nihayet bu sorunu çözebilmiş oldum. Üstüne üstelik, deneyeyim diye öylesine youtube'a girdim ve orijinal siteden mükemmel kalitede video seyredebiliyorum.

Allah tekrar tekrar razı olsun. :d:

aynı sorunu bende yaşıyorum ama hala çözemedim linki tıklayınca ulaşamıyorum yardım lütfen????

ekahraman42

ekahraman42

Üye
Aynı sorun dün bende de oldu üstelik nette gezinirken yeni bir linki denedim olmadı ve bu hatayı verdim bahsedilen tüm yöntemleri denedim yine olmadı acaba versiyonu tekrar yüklesek düzelir mi V51.006?

cevatttt

Üye
slm kardeş 5800xm aynı sorunu bende yaşıyorum...şifresiz wlan bağlanıyorum herhangi bir yere... boş beyaz bir sayfa çıkıyor bir müddet sonra gecrsiz sunucu ismi uyarısı veriyor...bitürlü çözemedim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

ekahraman42

ekahraman42

Üye
Arkadaşlar bu olay telekomdan kaynaklanıyor boşuna uğraşmayın. 11 ekimde olan bu olay 14 Ekimde kendiliğinden düzelmişti sadece telefonda değil evdeki laptoptan da bağlanamamıştım, aynı sorunu bir çok arkadaşım yaşadı. Sonra kendiliğinden düzeldi. Bugün yine aynı hatayı veriyor. Telekom ttnet verirken dns ayarlarıyla sanırım zaman zaman oynuyor değişiklik yapıyor o nedenle bu sıkıntı yaşanıyor. Muhtemelen bir iki gün içerisinde kendiliğinden düzelecektir.

SilentOne

SilentOne

Üye
bazen bndede oluyor modemden kaynaklanıyor bn modeme res atıyom düzeliyor

egeyolcusu41

Üye
bu adres işlem dışı. bi tarif etseniz ne yaptıınızı. bende çözmek istiorum bu
durumu :((

Allah tekrar tekrar razı olsun. :d:
nasıl çözdün yaw bi anlat allaasen..

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
v.50 yükledikden sonra internet gitti. beyler çözen varmı bu olayı versiyon güncelledikten sonra böyle bi olayla bende karşılaştım ne şebekeden nede WiFi dan internete girebiliyorum nokia destek hattını aradım bişi bildikleri yok nası çözümü var bunun
saten internetle alakam 7/24 var modemleride biliyorum internet firması sahibi oldugum için modemde sorun var falan demeyin herşei biliorum elektronik konuda

alimx

Üye
slm kardeş 5800xm aynı sorunu bende yaşıyorum...koduz wlan bağlanıyorum herhangi bir yere... boş beyaz bir sayfa çıkıyor bir müddet sonra gecrsiz sunucu ismi uyarısı veriyor...bitürlü çözemedim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

yaa çözemedin mi arkadaşım hala aynı sorunu bende yaşıyorum adam akıllı bir çözüm yazan yok.

bortecinem

Üye
bu adres işlem dışı. bi tarif etseniz ne yaptıınızı. bende çözmek istiorum bu
durumu :((

nasıl çözdün yaw bi anlat allaasen..

Arkadaşlar, ileride lazım olur diye kaydetmiştim resim olarak yüklüyorum buraya. Buyrun.

Üst Alt