selam arkadaşlar benim 5800 de v.40 versiyonu yüklü ama NSU da ve telefondaki yazılım güncellemde v.50 versiyonu görünmüyor.telefonda 12 mb lik bir yazılım var ama onu da yüklemiyor yanında ''!'' işareti var.*kare 0000 kare yaptığımda ise sunucu yanıt vermiyor yazıyor.bir türlü v.50 yi yükleyemedim.
teşekkürler arkadaş. adreste anlatılanları yaptım ve sorunsuz internete bağlandım.Format veya fabrika ayarlarıyla ilgisi yok. Sorun DNS ayarlarından kaynaklanıyor. Telekom'u arayıp uğraşmanıza da gerek yok. Kendi başınıza çözebilirsiniz.
Adım adım çözümüLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızanlatılmış...

Format veya fabrika ayarlarıyla ilgisi yok. Sorun DNS ayarlarından kaynaklanıyor. Telekom'u arayıp uğraşmanıza da gerek yok. Kendi başınıza çözebilirsiniz.
Adım adım çözümüLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızanlatılmış...

bi ara youtube için dns ayarlarını deiştim şimdi ne yapcam ??
anlatiyim size. eqer geçersiz sunucu ismi diosa ayalar>baqlntı>hedefler>internet burdan tüm hepsini siliyoruz daha sonra geri gelip erişim noktası tanımlıyoruz we oluyor 
Kardeşim Allah razı olsun senden. Nihayet bu sorunu çözebilmiş oldum. Üstüne üstelik, deneyeyim diye öylesine youtube'a girdim ve orijinal siteden mükemmel kalitede video seyredebiliyorum.
Allah tekrar tekrar razı olsun.![]()
(nasıl çözdün yaw bi anlat allaasen..Kardeşim Allah razı olsun senden. Nihayet bu sorunu çözebilmiş oldum. Üstüne üstelik, deneyeyim diye öylesine youtube'a girdim ve orijinal siteden mükemmel kalitede video seyredebiliyorum.
Allah tekrar tekrar razı olsun.![]()
slm kardeş 5800xm aynı sorunu bende yaşıyorum...koduz wlan bağlanıyorum herhangi bir yere... boş beyaz bir sayfa çıkıyor bir müddet sonra gecrsiz sunucu ismi uyarısı veriyor...bitürlü çözemedim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
bu adres işlem dışı. bi tarif etseniz ne yaptıınızı. bende çözmek istiorum bu
durumu(
--------------- Ekleme ---------------
nasıl çözdün yaw bi anlat allaasen..