Nokia 5800 fiziksel sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 fiziksel sorun
Öncelikler merhaba arkadaşlar bugğn benim telefonumun arka kapağının üst dişlerinden biri kırıldı ve bu rahatsız edici bir durum onu yapıştırmaya çalışırken ekrana japon yapıştırıcısı damladı onu çıkarmaya çalışırken ekran biraz içine göçtü baskı uyguladığım yerler bunu garanti halleder mi..?

--------------- Ekleme ---------------

Telefonum 5800 Bu ara

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
garanti halletmez,kullanıcı hatasına giriyor..keşke japon yapıştırıcısı hiç kullanmasaydın piyasada kapak satılıyordu..işin içine ekran girince kötü işte..dokunmatiği 60-70 tl arası..

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
hmm teşekkür ederim :(

fbforever

fbforever

Üye
benim eski telefon 5300 dı iki kere ekran değişti ikisindede 65er lira aldılar :S bu telefon dokunmatik kaç lira alırlar kımbılır

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
fiyatını belirttim zaten ben kaç defa sordum..

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
garanti halletmez,kullanıcı hatasına giriyor..keşke japon yapıştırıcısı hiç kullanmasaydın piyasada kapak satılıyordu..işin içine ekran girince kötü işte..dokunmatiği 60-70 tl arası..

nadir abi 70 tl kesin dimi yaptırıcamda :S

Progressivity

Progressivity

Üye
Öncelikler merhaba arkadaşlar bugğn benim telefonumun arka kapağının üst dişlerinden biri kırıldı ve bu rahatsız edici bir durum onu yapıştırmaya çalışırken ekrana japon yapıştırıcısı damladı onu çıkarmaya çalışırken ekran biraz içine göçtü baskı uyguladığım yerler bunu garanti halleder mi..?

--------------- Ekleme ---------------

Telefonum 5800 Bu ara

zincirleme kaza gibi olmuş çok feci

petrucci82

petrucci82

Üye
iki gün önce ben de bu aleti aldım..kardeşim sen ne yapmışsın ya..ben japonla bu telefonu aynı odaya bile sokmam..ama geçmiş olsun çok üzüldüm..

muxo

muxo

Üye
5800 ekranı 175 ytl duyurulur.. + 35 ytl servis parası

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
iki gün önce ben de bu aleti aldım..kardeşim sen ne yapmışsın ya..ben japonla bu telefonu aynı odaya bile sokmam..ama geçmiş olsun çok üzüldüm..

saolasın bende hala şokundayım :D ekran 175 tl ise yattı benim iş eğer nadir abinin dediği gibi 70 tl ise yarın yaptırcam :S

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
arkadaşlar benim telefondada küçük minicik bi kırmızı nokta çıktı kimse görmüyor ama ben görünce beni rahatsız ediyor sürekli piksel hatası dediler telefonum 5800 alalı 1 hafta oldu biraz fazla bastırınca çıoktı zeytinburnu/olivium/turkcell'den aldım telefonu bu noktadan 3 tane çıkınca değiştirebiliyoruz dediler telefonum kvk dediler ki 100 tl ye değiştirirler dedi bende dedim garanti, kapsamından çıkıyormu yok dedi sizze ne yapmalıyım nasıl 2 nokta daha çıkarırım acaba :D telefona zarar vermeden :D

1eren1

1eren1

Üye
kardeşim ekran 125 tl en ucuzu oda montaj hariç :D:D:D

lortsansar

lortsansar

Üye
bizimde akrabanın başına telefonun camı kırılmış düzeltim derken iyice etmiş:nono: bunu duyduğum iyi oldu kuzenim çok aglayım zırlıyor

petrucci82

petrucci82

Üye
arkadaşlar dokunmatik ped le ana ekran iki ayrı parça dokunmatik ped biraz daha ucuz olabilir..125 ana ekran için olabilir ..

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Arkadaşın biri 175 yazmış :S

hkcan

hkcan

Üye
kvk 175 degiştitiyor aynı sorunu yaşamıştım......

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o zaman çok dikkatli olmalısınız..

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
evet 175 hayatta vermem:ehe

ysrkvs

ysrkvs

Üye
bırakın kırık kalsın demekki telefonun fiyatının yarısı ekranmış :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt