Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
youtube dekiler i zaten izliyoduk Ama baska bi yerde izlemiyo video.. Yine Flash player sorunu
ca_sus
Üye
sevinmiştim rds çalışıyor diye ama nasıl olduysa 40 dakkika çalıştı sonra hayal kırıklığı ne radyoya giriyo nede radyo kapanıyo rezillik bu nokıa nasul yapamaz böyle basit şeyi kafam almıyor yazık ya
SilentOne
Üye
v60 da istediqimiz istekleri adamlar parti parti tamamlıyorlar tabi nokia bu güncellemenin son olduqu soyluyolar ama nokia bize v60 son sürüm dedi eyer v60 son sürüm se nokia v60 a kadr bizm istediklerimizi tamamlatacak ara güncellemlerle
v60 da istediqimiz istekleri adamlar parti parti tamamlıyorlar tabi nokia bu güncellemenin son olduqu soyluyolar ama nokia bize v60 son sürüm dedi eyer v60 son sürüm se nokia v60 a kadr bizm istediklerimizi tamamlatacak ara güncellemlerle
aynen bende haftasonu yükledim hatta telefonun ev ekranına uyarı gelmişti önemli güncelleme var diye yükledim ama sürüm tarihinde 17-10-2010 yazıyo nedense Ve telefonda bende hiç değişiklik göremedim