Nokia 5800 Firmware updated to V52.0.007

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uPPsCa

Üye
    Konu Sahibi
galiba kimse fark etmemiş ama artık telefon youtube videolarını oynabliyor bide klavyedeki harfler daha koyu görünüyor.

youtube dekiler i zaten izliyoduk Ama baska bi yerde izlemiyo video.. Yine Flash player sorunu :(

ca_sus

Üye
sevinmiştim rds çalışıyor diye ama nasıl olduysa 40 dakkika çalıştı sonra hayal kırıklığı ne radyoya giriyo nede radyo kapanıyo rezillik bu nokıa nasul yapamaz böyle basit şeyi kafam almıyor yazık ya

SilentOne

SilentOne

Üye
v60 da istediqimiz istekleri adamlar parti parti tamamlıyorlar tabi nokia bu güncellemenin son olduqu soyluyolar ama nokia bize v60 son sürüm dedi eyer v60 son sürüm se nokia v60 a kadr bizm istediklerimizi tamamlatacak ara güncellemlerle

uPPsCa

Üye
    Konu Sahibi
v60 da istediqimiz istekleri adamlar parti parti tamamlıyorlar tabi nokia bu güncellemenin son olduqu soyluyolar ama nokia bize v60 son sürüm dedi eyer v60 son sürüm se nokia v60 a kadr bizm istediklerimizi tamamlatacak ara güncellemlerle

İnşaLLah...

mumu94

Üye
Arkadaslar telefondan güncellemelere baktım sürüm yukseltmesı geldı " " yükledim firmware yi ama telde hiç bi değişiklik olmadı :S

Başka yükliyen varmı ??

aynen bende haftasonu yükledim hatta telefonun ev ekranına uyarı gelmişti önemli güncelleme var diye yükledim ama sürüm tarihinde 17-10-2010 yazıyo nedense :D Ve telefonda bende hiç değişiklik göremedim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt