nokia 5800 ekran yapış yapış yardım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karayns

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 ekran yapış yapış yardım...
arkadaşlar 1 ay önce 5800 aldım çok memnunum sonra ekran flimi aldım geçenlerde yapıştırdım beğenmedim çıkardım ekran yapış yapış ilk başta anlaşılmıyor ama kullanıkça çok hissediliyor çok sinir bozucu bu teli kullanırken ışığı yanıkken işlem yapınca parmak izi belli olmaz artık çok net parmak izim belli oluyor gözlük bezi ile sildim artık dahada yapışmaya başladı cam sil ile sildim olmadı yardımcı olur musunuz böyle bişey başına gelen var mı çıkaramadım aynı elektrik bandını yapıştırırsınız bir müddet sonra çıkarınca yapışır insanın eline öyle oldu yardımlarınızı bekliyorum...

aldıgınız ekran filminden kaynaklı lcd temizleme spreyi alın 10tl falan bezin üzerine sıkın temizleyin

JayJayyy

Üye
hafiften kolonyalı mendille sil.

karayns

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar bugün bakalım deneyeceğim ıslak mendilden pek umudum yok duruma göre size yazacağım çok kafa taktım anlaşılan o ki önem verince dahada sorun oluyor :S

çok az cam sili sık pamuqa sil

karayns

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kendi bezi ile cam sil ile sildim sonra bi akrabada özel cam spreyi vardı 40 tl ye almış onunla sildim beya geçti çok şükür ama psikolojik mi bilmiyorum hala elim yapış hissediyorum kaç kişiye vardım bişi yok dediler az öncede arkadaşın lcd spreyi ile sildim farkı hissettim ama çok saolun kardeşlerim şimdi flim attım onu izlicem NOKİA 5800 teknolojiden anlayanların teli kim ne derse desin bu fiyata bu performans bulunmaz anfime bağlıyorum ses kartımdan iyi çıkış veriyor daha ne diyim

karayns

Üye
    Konu Sahibi
prince of persia izledim totalle çevirip izliyorum sarıyor valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...