Nokia 5800 ekran ışığı azaldı Yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcskandal80

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 ekran ışığı azaldı Yardım !
Beyler ekran ışıqı ama ekran karanlık qüneşte hç göremiyorum format hard format hepsini dnedm olmuyor yazılımda qüncelledm ekran aydınlıqı en yüksek olduqu halde az ışık veriyor bilen varsa yardım hocalar :)

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
fw yükleyip dene olmazsa donanımsal bir sorun vardır. Ama ışık sensörü sağlam sanırım

xxdama

xxdama

Üye
ön kameranın yanında 2 tane sensör var. Yakınlık ve ışık sensörü.
Yakınlık sensörü konuşma sırasında telefonu kulağınıza tuttuğunuzda önü kapandığı için dokunmatik ekran devre dışı kalır ve yanlışlıkla aramayı kapatmanızı önler
Işık sensörünü kapattığınızda ise ekran kararır.
Yani demem o ki eğer ışık sensörünü kapattıysan ne yaparsan yap ekran hep kararık kalır. Işık sensörünün önünde hiç birşey olmadığına dikkat et.

Mert045

Mert045

Üye
Işık sensörü arama yaparken devreye girer.

ogi3

Üye
bendede aynı sorun olmuştu garantiye yolladım yaklaşık 1 ay da geri geldi :D

xxdama

xxdama

Üye
Işık sensörü arama yaparken devreye girer.

Hayır dostum yanlışın var. Adı üstünde ışık sensörü.
Işık sensörünü kapattığında ekran kararır. Yakınlık sensörü ise aramalarda yanlışlıkla aramayı kapatmamak için dokunmatik ekranı devre dışı bırakır :oke:

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Sen en iyisi garantisi varsa servise yolla bu dertten kurtul dostum :oke:

mahmut4545

mahmut4545

Üye
Hayır dostum yanlışın var. Adı üstünde ışık sensörü.
Işık sensörünü kapattığında ekran kararır. Yakınlık sensörü ise aramalarda yanlışlıkla aramayı kapatmamak için dokunmatik ekranı devre dışı bırakır :oke:

Hayır dostum yanlşın var biriyle konuşurken ön kameranın oldugu bolumu elinle kapat ekran simsiyah olur.

xxdama

xxdama

Üye
tayo01

tayo01

Üye
Ayarlardan yapabiliyosun bunu format atmana gerek yok Ayarla>Telefon>Ekran>Işık sensörü e gtr

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt