Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 ekran ışığı azaldı Yardım !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcskandal80
Üye
Konu Sahibi
Nokia 5800 ekran ışığı azaldı Yardım !
Beyler ekran ışıqı ama ekran karanlık qüneşte hç göremiyorum format hard format hepsini dnedm olmuyor yazılımda qüncelledm ekran aydınlıqı en yüksek olduqu halde az ışık veriyor bilen varsa yardım hocalar
Mr.JoY
Üye
fw yükleyip dene olmazsa donanımsal bir sorun vardır. Ama ışık sensörü sağlam sanırım
xxdama
Üye
ön kameranın yanında 2 tane sensör var. Yakınlık ve ışık sensörü.
Yakınlık sensörü konuşma sırasında telefonu kulağınıza tuttuğunuzda önü kapandığı için dokunmatik ekran devre dışı kalır ve yanlışlıkla aramayı kapatmanızı önler
Işık sensörünü kapattığınızda ise ekran kararır.
Yani demem o ki eğer ışık sensörünü kapattıysan ne yaparsan yap ekran hep kararık kalır. Işık sensörünün önünde hiç birşey olmadığına dikkat et.
Mert045
Üye
Işık sensörü arama yaparken devreye girer.
ogi3
Üye
bendede aynı sorun olmuştu garantiye yolladım yaklaşık 1 ay da geri geldi
Hayır dostum yanlışın var. Adı üstünde ışık sensörü.
Işık sensörünü kapattığında ekran kararır. Yakınlık sensörü ise aramalarda yanlışlıkla aramayı kapatmamak için dokunmatik ekranı devre dışı bırakır
HakaN-06
Üye
Sen en iyisi garantisi varsa servise yolla bu dertten kurtul dostum
Hayır dostum yanlışın var. Adı üstünde ışık sensörü.
Işık sensörünü kapattığında ekran kararır. Yakınlık sensörü ise aramalarda yanlışlıkla aramayı kapatmamak için dokunmatik ekranı devre dışı bırakır