nokia 5800 ekran ayarları lütfen?

Sponsorlu Bağlantılar

toybukk

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 ekran ayarları lütfen?
arkadaslar 5800 ekran görüntüsünün bazı temalarda değişik oldugunu gördüm ama bi türlü değiştiremedim acaba bu ayarlar nerden yapılıyo yada bole bişey var mı lütfen bu konu hakında yardımcı olurmusunuz :sukur:

mami24

mami24

Üye
benim bildğim yok

toybukk

Üye
    Konu Sahibi

--------------- Ekleme ---------------

bu yazdıgım linlk de görüntü var ama ayarı nasıl

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
aynı soruyu bende cok sordum forum sitelerine ama cevap veremiyorlar anca tema koymayı biliyorlar bende telefonu yeni aldım ama birtürlü yapamadım farklı bir program buldum o işlemi yapan kısayol tuşları koyan ama oda telefonun wless özelligini desdeklemedigi için wless calıştırmıyor

bu-rak

Üye
arkadaşlar o tema 3rd olanlar için nokia 5800 5th olduğu için öyle bir tema kullanılmıyo

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
evet bencede ondan kaynaklanıyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
temayı uygularsan değişir...

rebellion_71

rebellion_71

Üye
arkadaşım birde temayı seç uygula ondan sonra temayı seçtiğin bölümde tema seçenekler+tema efektleri+açık bide böyle dene.

grsy1453

grsy1453

Üye
güzL payLaşm

Progressivity

Progressivity

Üye
arkadaşım senin dediğin g-desk ve benzeri programlarla yapılıyo ekranda kısayol ikonları oluşturmaktan bahsediyor yanlış anlamadıysam eğer ama tavsiye etmem orjinal şekilde olmuyor çünkü anca uygulamayı çalıştırırsan o görüntüde olur samsunglar gib iistediğin widget'ı koyamıyosun maalesef ama bunu ileriki bir zamanda belki geliştirirler bilemiyorum tam olarak

sener85

Üye
arkadaşlar yanlış biliyorsunuz o bütün temalarda olur ayarlarla alakalı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o temayla değil orange home screen adlı bir arayüz uygulamasıyla oluyor..

Utku

Utku

Üye
temayı değiştir

kaya6031

kaya6031

Üye
temayı değiştir :)

marco2000

Üye
bende bi türlü bulamadım yaw. mesela ekranın üst tarafında 6 ikon oluyor bazı ekran görüntülerinde...

Progressivity

Progressivity

Üye
orjinalde olmaz öyle bazı programlarla yapıyorlar

beyazejder_13

Üye
şimdi 5800 v5 çıktı onu güncellerseniz yapabilirsiniz

dmatias

Üye
nasıl yapcaz biri anlatsın lütfen banada

sener85

Üye