Nokia 5800 dokunmatik ekran sorunu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

bthn_997

bthn_997

Üye
bence menüdeki kayma sorunun da çözümü kalibrasyon :oke:

onurfu

onurfu

Üye
ArkadaşLar bnde daha 3 gün önce 2. el 5800 aLdım . Çok sevindim fln babamı zorla ikna etmiştim zaten.
Akşamdan şarja bıraktım sabah bi baktım ekran yok :S Yani varda yok doklunmatiği çalışıyor ama yazılar belli değiL bütün renkler birbirine karışmış . ßunun nedeni ne oLabilir 2. el oLmasımı yoksa koLay Halledilerbilir bir sorun mu ?
Bilen arkadaşlar bi cevap yazsa çok mutLU OLURUM !!!!!!

bthn_997

bthn_997

Üye
sorunlu mal satmış olabilirler

staryum

staryum

Üye
Arkadaşlar benim telefonda geri tuşuna basınca (Telefon 5800 bu arada) işlemiyor ve o tuşa basmak için 3,5 cm aşağıya basmak gerekiyor. sizce neden?

SilentOne

SilentOne

Üye
staryum

staryum

Üye
ne yapmam gerekiyor onun için ?

SilentOne

SilentOne

Üye
kalibrastyonu tekrar ayarlaman lazım

• Beğen
Tepkiler: staryum
mangdaşire

mangdaşire

Üye
bu 5800 çok sorunlu.bende de bazen tuş kilidini açınca ekran çizgi çizgi oluyor sonra tekrar tuş kilidi yapıp açınca düzeliyor.bu arada konu hort :D

staryum

staryum

Üye
Evet oldu :D ama 4-5 kere ard arda yapınca yoksa olmuyor sağol SilentOne +1 Rep :tşk: :maxicep:

fırtına6141

fırtına6141

Üye
arkadaşlar benim 5800 da mesaj yazarken internete girerken menüde dolaşırken tıklamak istediğim dosyanın üstüne basmaya çalıştığımda ekran aşağı yukarı kayıyor ve bazen zor açabiliyorum dosyaları acaba buna ne çözümler üretirsınız.fikirlerinize ihtiyacım var.acaba hard format atmak düzeltir mi o kadar da güzel güzel pro lar yükledim silinmelerini istemiyorum. Format atmadan başka bi yolu var mi yoksa ekran mi değişecek.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
arkadaşlar benim 5800 da mesaj yazarken internete girerken menüde dolaşırken tıklamak istediğim dosyanın üstüne basmaya çalıştığımda ekran aşağı yukarı kayıyor ve bazen zor açabiliyorum dosyaları acaba buna ne çözümler üretirsınız.fikirlerinize ihtiyacım var.acaba hard format atmak düzeltir mi o kadar da güzel güzel pro lar yükledim silinmelerini istemiyorum. Format atmadan başka bi yolu var mi yoksa ekran mi değişecek.

ekran koruyucu film varsa filmi değiştir. Bende aynı sorunu yaşıyordum format cfw falan fayda etmedi en son koruyucu filmi çıkartıp denedim sorunu onda buldum. Yeni bir koruyucu film taktım şu anda telefon dokunmatik sorunsuz çalışıyor.

Russline

Russline

Üye
product kod değiştirip v60 a güncellediysen ondan oldu bende de aynısı oldu.mecburen orjinal koda göre v60 i bekliyeceğiz.sakın eski sürüme dönmeye kalkma.flashı yakarsın.çözüm yolu bulan arkadaşlar inşallah çıkar :(

Üst Alt