Nokia 5800 dokunmatik ekran sorunu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

n factus

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 dokunmatik ekran sorunu yardım
arkadaslar benm telefon kafayı yedi şöyleki medya cubugu(sağ üst köşede dügmesi olan kırmızı şerit) ekranda kendi kendine sürekli yanıp söndügü icin dokunmatik ekranı kullanamıyorum
aynı zamanda hafıza kartı şifresi soruyo ki oyle bi şifre falan koymadım. bana sanki virüs yemiş gibi geliyo çözüm olarak hard format attım ama düzelmedi firmware güncelledim (v 31.0.101) bi fayda etmedi bende sıyırmak üzereyim bilgisi olan arkadaşım yardımcı olursa sevinirim simdiden tesekkrler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hafıza kartına format attın mı?

GAMSIZIM12

Üye
garantısı varsa gonder gıtsın ugrasma

by_zynl

Üye
bnm n97minim var ekran ters dokunmatık oldu saga tıklıyorum saga sola tıklıyorum yıne saga tıklıyo bır yardım ltfn

bubu954

bubu954

Üye
Bnde 5800 var ilk aldığımda telefon açıldığında nokia yazısı geliyor fakat pin kodu isteme yeri gelmiyordu. bu tip hatalar hafıza kartından dolayı oluyor diye tahmin ediyorum. çünkü ben hafıza kartını formatladm ve şu an hiç bir sorunum yok. Kısaca hafıza kartına format at derim. bu duyurum minin97'ye değil. fakat ek olarak o yukarıdaki media ışığı yanıp sönüyorsa o içindeki lambanın problemidir.tahminimce.

antidote7777

Üye
arkadaşlar benm telnde ekranı zaman zaman taklıyıo.bu her 5800 da olan bir sorun mu.yoksa bende mi var sırf.ona göre götrcm garantisine.yardmcı olrsnz sevnrm:=/

bubu954

bubu954

Üye
arkadaşlar dokunmatik ekran kalibrasyonu ve telefona bir hart format herşeyi düzeltiyor. eğer dokunmatik ekranda sorun yoksa.

only_gitarist

Üye
bubu954 kardeş. hafıza kartına format atmanada gerek yok tlfonun kapandıgında tekrar açarken hafıza kartını çıkar öyle aç sonra tekrar tak hafıza kartını..

omerynd

omerynd

Üye
evet benim 5800 da da arada takılmalar oluyor. Genel bir sorun olsa gerek. ha bazen de tuşlar çalışmıyor . mesela birisi arıyor tuşa tıklıyorum Cevap vermiyor gibi...

terkidiyarr

Üye
ayarlar>telefon>dokunma girişi>doknmtk. ekr. kalibrsyn. buraya arada sırada girin bazen kalibrasyon istiyo benim tel gayet guzel sorunsuz arkadaşlar.

mglogoglu

Üye
arkadaşlar telefon bazı ağır programlar çalıştırdığından bazen ekran dokunmatiğinde kaymalar olabiliyor. bu kaymalar genellikle köşe dokunmalarında gerçekleşir.bu sorunun çözümü sizlerinde dediği gibi tamamen ekran kolibrasyonuyla halledilebilir.kolibrasyonunuzu arada sırada denetlemekte fayda vardır.

okumus_43

okumus_43

Üye
bencede garantiye ver uğraşma..

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca büyük ihtimal hafıza kartındandır...

combative

combative

Üye
???

combative

combative

Üye
sa benim 5800 ın şöle bi sorunu vr.ana menüyü aşağı yukarı kaydırdığım zaman yada kaydırmadığım zaman arada galeri diyorum ekran baştan başa kayıyo.uyg diorum baştan başa kayıyo.lütfen yrdım telden sğucam :( bide bu hata bitek bendemi vr yksa genel bi sorunmu ??

akar1976

Üye
aynı sorun bende de oluyor anlamadım

mustafa0394

Üye
xkosk kardeş.benim 2 tane yakın arkadaşımda 5800 var.o sorun arkadaşlarımın telefonundada oluyor.arkadaslarıma hiç sormadım neden böyle oluyo diye.fakat sinir oluyodum öyle olunca.belli kullanım hatasından olabilir..bu arada arkadaşlar bende 5800 alacam.nasıl memnummusunuz ? dokunmatigi çok kafama takiyorum.alsam yere düsürsem camı kırılsa yada bozulsa dokunmatigi kaç paraya mal olur fiyatı ?

yurti

Üye
sa beyler bendede 5800 war tel.da şu sorun var mesaj yazarken mesaj yazılan yerde minik bir pembe kare veya yeşil renkte bi simge oluşup gidiyor... bune??? bileniz varmı??? tek sorun bendemii??? ne yapmam lazım...

Seeker19723

Üye
teşekkürler

emre_6795

emre_6795

Üye
garantiye gönderrrr

samety500

samety500

Üye
bndede var aynı sorun ya küçük kare yeşl renkte çıkıp gidio kafama takıldı

--------------- Ekleme ---------------

sa beyler bendede 5800 war tel.da şu sorun var mesaj yazarken mesaj yazılan yerde minik bir pembe kare veya yeşil renkte bi simge oluşup gidiyor... bune??? bileniz varmı??? tek sorun bendemii??? ne yapmam lazım...
bndede var aynı sorun ya küçük kare yeşl renkte çıkıp gidio kafama takıldı

Üst Alt