nokia 5800 çözüm bulundu smart installer sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

lord1902

Üye
qt gerektiren facebook ları calıstırırmı

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
evet

----------Eklendi @ 20:26:07 ---------- Yazıldı @ 20:22:16 ----------

zaten
Qt
Qt mobility
Qt webkit telefonda yüklüyse qt ile ilgili programlar çalışır

Gsyorgunum

Gsyorgunum

Üye
bulduğun çözüm gerçekten harika çok teşekkür ederim

cimkesh

Üye
Ovi Mapsi Güncelli olanlarda Qt Yüklemek sorunsuz oluyor

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Mapsi Güncelli olanlarda Qt Yüklemek sorunsuz oluyor

Şaka mı yapıyorsun yoksa dalga mi geçiyorsun bir aydır neredesin o kadar çok biliyorsan ben bir aydır bu sorunu çözmek için gece gündüz yerli yabancı bütün siteleri aradım ve yine bir türkçe forum sitesin de buldum sen de çıkmış şimdi ne diyorsun...!

fth189

Üye
tüm yazılanları okudum denedim...ben ovi mapsi güncelledim qt bileşenleri sorunsuz yüklleniyıor.pipps falan....ama smart installer gerektiren programlar hala hata veriyor...yükleyemiyorum...

lgkg300

lgkg300

Üye
Aynı problem bende de var. şuan bende v6 yüklü 5.2 yi tekrar geri yüklesek olur mu ( zaten v6 da hiç bir değişiklik yok bir sürgülü tuş kilidi var bir de net tarayıcısı düzeltilmiş) çünkü 5.2 de iken pappy talk ve flash extreme yi yüklemiştim 12 MB ek i sorunsuz yüklemiştim

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilk mesajda da yazdım ovi maps güncelleyin

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
tüm yazılanları okudum denedim...ben ovi mapsi güncelledim qt bileşenleri sorunsuz yüklleniyıor.pipps falan....ama smart installer gerektiren programlar hala hata veriyor...yükleyemiyorum...

Sende ki qt ler çakışma yapabilir format attıktan sonra ilk olarak yazılım güncellemeler in hepsini yükle daha sonra ovi ye gir puppy talk ,mirror, gibi içinde qt olan programları yükle de bi dene istersen

ismetdurba

ismetdurba

Üye
benımde çorbada tuzum olmuştu ama unutulmuş heralde asıgsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
nasıl bi tuz muş bu bu konuda tek bir mesajın yok ki bi açıklama yaparsın herhalde

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
arkadaşlar sizin yöntemlerden bişey anlamadım ama telefonu servise verirken nokia smart installer uygulamasının yüklenmesini istiyorum da demiştim bursa kvk ya gitti yüklerler heralde değil mi?

ismetdurba

ismetdurba

Üye
ismetdurba 03:42:05 21.11.2011 Göstermis olduğum yöntemle çevrilmiş qt
uygulamaları ben indirip çalıştırdim bu yöntemle
çevirıp uygulama paylaşmanızi bekliyorum..Ben
qt bileşenlerini yükledikten sonra bazı
uygulamaları siscontets ile cıkardım ve
Sorunusuz kullanıyorum. Talking Hamster ( Bu uygulama
Cok Süper Ve Eğlenceli ) Link: http:// Pupy
Talk Link:
MEM75747DG Sinemalar Link: http://
Tv Rehberi
Link : asigsasi 06:32:53 21.11.2011 benim telefonda cfw yüklü değil telefonu
normal kullanıyorum bu sorun bendede var
v60 çıktıktan sonra oldu bu sorun hatta
bununla ilgili bir konu açmıştım aşağıdaki
link te ----------Eklendi @ 05:32:53 ---------- Yazıldı @
05:31:16 ---------- http:http://www.maxicep.com/symbian- s60v5...nu-560824.html

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
açtığın konunun linki açılmıyor

ismetdurba

ismetdurba

Üye
ben zaten problemi çözdüm demedim alintı yaptım anlayan arkadaşların ilgisine sundum bulduğum sitedeki konuyu bilmiyorum faydası oldumu sen çözmüşsun bravo dıyorum sana çözümü bi forum sitesınden buldum demissin hangi forum sitesi acaba merak ettim..

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
ben zaten problemi çözdüm demedim alintı yaptım anlayan arkadaşların ilgisine sundum bulduğum sitedeki konuyu bilmiyorum faydası oldumu sen çözmüşsun bravo dıyorum sana çözümü bi forum sitesınden buldum demissin hangi forum sitesi acaba merak ettim..

Reklam yapmayalım sonra ban yeriz sonuçta çözüm bulundu

ismetdurba

ismetdurba

Üye
Evet az önce şöyle yaptım hafıza kartını çıkardım *#7370# yaptım telefon şarzda iken yaptım soft format attim daha sonra ovi mağaza güncelledım ve mağazaya girdim arama motoruna puppy talk yazıp Qt uygulamayı yükledım yükleme gerekio dedi qt ve bileşenlerini indirdim sonra başlat dedim uygulama çalıştı sonra beğenmedim sildim tom cat yukledim tel hafizasına çalişiyor tel5800 v60 ofw cepnet ile yaptım sonra hafıza kartını takıp diğer uygulamalarımı kuruyordum bazıları hack gerek tirdiği için umu hack le yapıyordum olmadı başka bi hack yöntemi varmi yardımci olursanız sevınirım