nokia 5800 çözüm bulundu smart installer sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
daha önce telefona 3 kere format attım hafıza kartını biçimlendirdim bu qt installerin içindeki pips installer yüklense belki sorun düzelecek olmuyor olmuyor son olarak telefona aynı yazılımı tekrar atacağım bi de böyle deneyeceğim bakalım

ecel54

ecel54

Üye
daha önce telefona 3 kere format attım hafıza kartını biçimlendirdim bu qt installerin içindeki pips installer yüklense belki sorun düzelecek olmuyor olmuyor son olarak telefona aynı yazılımı tekrar atacağım bi de böyle deneyeceğim bakalım
bence senin qt de bişe var :D. hangi programı yüklemeye çalışıyorsun

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
aynı qt yi başka bi telefonda sorunsuz yükleniyor *#0000# den yazılımı güncelledim keşke yapmasaydım içinde nokia smart installer olan programlar yüklenmiyor

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
yokmu çözüm bulan

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Yok arkadaşım :bilmm bu nokia tam dayaklık.

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
sadece bizim başımıza mı geldi valla 2 gündür araştırıyorum pips installeri tek yüklemeyi ama bulamadım sende pips installer yüklü uygulamalarda gözüküyormu

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Hayır görünmüyor arkadaşım :(

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
şimdi araştırırken bi yerde bi forum sitesinde de bu konu ele alınmış site yöneticisi cevap olarak önce hafıza kartını biçimlendir daha sonra telefona hard format at ve telefona ilk yükleyeceğin şey ovi mağazada puppy talk var onu yükle içinde qt ler var hafıza kartını takmadan yap diye öneride bulunmuştu ben denemedin deneyemedim sen dener sen sonucu yazarsın

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
akşam gelince deniyeceğim

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
yok olmadı kardeş 30 oyun 10 uygulamayı bana baştan yüklettin neyse.bu sefer 2/6 yi de yükledi oley oldu derken. 2 de hata verdi

----------Eklendi @ 19:12:58 ---------- Yazıldı @ 19:11:05 ----------

c 7 alma bekle nokia 603 gelsin onu al

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakma bende 85 adet uygulama var 3 adet oyun var qt ler sorunsuz yüklenmedi demekki ne yapacağız böyle ya sinir oldum iyice

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
kusura bakma bende 85 adet uygulama var 3 adet oyun var qt ler sorunsuz yüklenmedi demekki ne yapacağız böyle ya sinir oldum iyice

Şimdi eline 5800 al ve duvara fırlat parçlanmıyorsa hep senindir,parçalanıorsa hiç senin olmamıştır :ehe.bu işin dalgasıda bir şey sorucam sen cfw kullanırken nasıl dönüyorsyun ofw ye ?

• Beğen
Tepkiler: lgkg300
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi eline 5800 al ve duvara fırlat parçlanmıyorsa hep senindir,parçalanıorsa hiç senin olmamıştır :ehe.bu işin dalgasıda bir şey sorucam sen cfw kullanırken nasıl dönüyorsyun ofw ye ?

Ben orjinal yazılımından başka yazılım kullanmam bu pips installeri buldum fakat yine sorun düzelmedi of of of

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
peki v60 ı jaf aracılığıyla baştan atma şansımız olursa sorun düzelebilir ?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
nafiemden v60 dosyalarını indirip jaf a atsak belli düzelir sorun ?

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
pek zannetmiyorum. bu qt 4.7.3 olanı yeni v60 ı tam desteklemiyor qt 4.7.4 çıkmış

----------Eklendi @ 16:57:54 ---------- Yazıldı @ 16:48:48 ----------

yada flash mi attırsak

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
ben bugün evd geliyim flash atıcam olmassa 4.7.4 qt yi deniycem oda olmassa garanti.

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
ben bugün evd geliyim flash atıcam olmassa 4.7.4 qt yi deniycem oda olmassa garanti.

Sen olumlu sonuç almazsan beraber garantiye götürelim

----------Eklendi @ 19:19:06 ---------- Yazıldı @ 19:16:15 ----------

bugün sabah saatlerinde internete girdim bu sorun için yabancı sitelerde de bu sorun ele alınmış ama kesin bi çözümü yok

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

Sen olumlu sonuç almazsan beraber garantiye götürelim

----------Eklendi @ 19:19:06 ---------- Yazıldı @ 19:16:15 ----------

bugün sabah saatlerinde internete girdim bu sorun için yabancı sitelerde de bu sorun ele alınmış ama kesin bi çözümü yok

evet bene gördüm yabancı sitelerde hatta sorun birebir aynı pips installer yüklenemiyor diyo.
Bu arda 2 miz sohbet ediyoruz biride gelip yardım ediyim demiyor