nokia 5800 çözüm bulundu smart installer sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
hem paketi hem tek tek denedim aynı qt başka bir telefonda yüklendiği zaman sorun olmuyor bende sorun oluyor

ecel54

ecel54

Üye
qt yükledikten sonra diğer installer programlarını yüklerkenmi hata alıyorsun

V/RS

V/RS

Üye
bendede aynı sorun var ne yazıkki

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
qt yükledikten sonra diğer installer programlarını yüklerkenmi hata alıyorsun

Evet qt installer yüklerlen qt pips installer yüklenirken hata veriyor hata verdiği içinde 4 veya 5 tane program yüklerlen yarıda bırakıyor yükleme iptal edildi diyor

ecel54

ecel54

Üye
sis editör programını telefonuna kur ve uygulamaya girerek installer dosyanını içindekileri çıkart çıkartmak için options/open sis tıkla gelen uyarıya hayır de dosya neredeyse onu şeç. sonra en altta signaturenin üstündekine tıkla options/extract all tıkla.cıkartma yolunu seç işlem bittikten sonra !/data/sis editor/ gir ve sis uzantılı dosyaları yükle

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
sis editör programını telefonuna kur ve uygulamaya girerek installer dosyanını içindekileri çıkart çıkartmak için options/open sis tıkla gelen uyarıya hayır de dosya neredeyse onu şeç. sonra en altta signaturenin üstündekine tıkla options/extract all tıkla.cıkartma yolunu seç işlem bittikten sonra !/data/sis editor/ gir ve sis uzantılı dosyaları yükle

Bi deneyelim bakalım

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
arkadaşlar sorun devam ediyor.nokia yi tebrik ediyorum.adam gibi güncelleme bile çıkaramıyolar.kesin çözüm bulunursa kesin çözüm diye konu açın çünkü bir çok kişide var bu problem

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
adam bizi düşünür mü bu zamanlarda tek derdi Windows Phone 7.5 Mango :ehe o da tutmazsa işi zor

ecel54

ecel54

Üye
ben bu aralar resimli olarak yüklemeyı anlatabilirim. Yazınca olmuyor galiba :)

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
sis editör yükledim qt installerin içinde ki 7 adet qt leri gördüm pips installeri sildim fakat bu sefer tekrar yüklerlen sertifika hatası veriyor elinde qt 4.8 installer olan varmı valla gidip en sonunda android alacağım

ecel54

ecel54

Üye
ben qt 4.07(3) sürümünü kullanıyorum programlarda sorun olmuyor. sende onu yükle :d

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
aslında qt bendeki de bozuk değil telefonda bir sorun var qt pips installer yüklemesini onaylamıyor nerden yaptım v60 geçmez olsaydım keşke

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
evet :S

ecel54

ecel54

Üye
onaylamaması kendınde olduğu içindir. Bendede aynısı oluyor pips falan yüklemiyorum ama uygulamalar çalışıyor.

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
bende çalışsa sorun yok çalışmıyor güzel program var 3 adet buna dayalı çalışmıyor

ecel54

ecel54

Üye
pips yüklerken aldığın hata nedir

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
pips yüklerken aldığın hata nedir

PIPS Installer is not upgradable (-10256), contine anyway?

Yüklemeye Evet dediğim zaman yükleniyo gibi gözüküyo fakat yüklü uygulamalarda gözükmüyor

ecel54

ecel54

Üye
:hmmm

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
çözüm bulunamadı :) VAY bee