Nokia 5800 avea şebeke sorunu yardım pls. ¿

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@kif1905

@kif1905

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 avea şebeke sorunu yardım pls. ¿
öncelikle herkese merhaba, benim telefon çekiyo ama arama yaptığım zmn bağlantı hatası ve bazende şebeke meşgul hatası alıyorum arama anında şebeke düşüyo bazende hiç çekmiyo tüm bunlar gsm de oluyo 3g de hiç bir sorun yok anlamadım gitti.. Telefonu 1 hafta önce tamire verdim şarj emiyodu yaptılar ama ne olduysa ondan sonra oldu ben bu işten hiç bişey anlamadım bi yardımcı olun lütfen.....

@kif1905

@kif1905

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek kimse yok mu ¿?

- - - Eklendi - - -

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye

- - - Eklendi - - -

nokia suite ile orjinal yazılımı yeniden yükle bi o şekilde dene.
sorunun hatta olmadığından emin misin ?
kendi servisinde(KVK gibi) mi yaptırdın yoksa sıradan bir tamirciye mi yaptırdın?
arama şebeke ve internet şebeke alıcısı aynı bildiğim kadarıyla o yüzden neyin sorun olabileceği hakkında başka bir fikrim yok.

@kif1905

@kif1905

Üye
    Konu Sahibi
sorun hatta mı bilmiyorm telefonu sıradan telefon tamircisine verdim tamirden geldikten sonra böyle oldu.. nedense 3g de bi sorun yok

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
sorun hatta mı bilmiyorm telefonu sıradan telefon tamircisine verdim tamirden geldikten sonra böyle oldu.. nedense 3g de bi sorun yok

deneyebilirsen başka hatlarla dene bak bir aynı sorun olacak mı aynı sorun devam ederse ilk önce yazılımı yeniden yükle yine olmazsa donanımsal sıkıntı vardır

@kif1905

@kif1905

Üye
    Konu Sahibi
Akşam bu dediklerini yaparım

- - - Eklendi - - -

Akşam bu dediklerini yaparım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt