nokia 5800 açılmıyor. rica ederim yardım edin. şimdiden teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratpirpir

Üye
    Konu Sahibi
tuketıcı haklarına nasıl bır basvuruda bulunucam yanı ne ıster benden belge olarak rapor vesaıre mı? bır yardımcı molursan cok sevınırım

fbforever

fbforever

Üye
Garanti belgeni,faturanı vs vs. onları götür. Sonra ordaki görevliye telefonuma sıvı teması olmadığı halde servis sıvı teması var diyor de. Onlar sana yardımcı olurlar.

...

muratpirpir

Üye
    Konu Sahibi
sonucta bunu ıspatlamam gerekıyor deılmı yanı sıvı teması olmadıgını yoksa cok cıddıye alacaklarını sanmıuorım basvurumum yada bır bılırkısıye godenrmelerı gerekecek. ve cıhaım sonucta servıste acıldı

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Serviste açılması garanti kapsamında bir işlemdir telefonu garanti dışı bırakacak bir eylem değildir. Senin açman garanti dışına bırakır ki bir teknik eleman telefonun kullanıcı tarafından açıldığını bir bakışta anlayabilir anlayamıyorsa yanlış yerde duruyor demektir.

muratpirpir

Üye
    Konu Sahibi
cabalarımı bosa dıyorsun sonucta telefon buyuk ıhtımal sıvıya maruz kalmıs ve kurtarmakta aynı paraya malour dıyorsunuz yane

muratpirpir

Üye
    Konu Sahibi
ögrendıgım kadarıyla board deısmesı lazımmıs acaba board ne kadardır. ınternette arıyorum bır fıyat bulamıyorm. bılgısı olan arkadasım varsa bana cevap verebılırmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt