nokia 5800 board fiyatları ne kadardır. ınternet uzerınden bulamadım fıyatını

Sponsorlu Bağlantılar

muratpirpir

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 board fiyatları ne kadardır. ınternet uzerınden bulamadım fıyatını
elımde boardu sıvı teması olmus ve yeteneksız bır usta musvettesı tarafından sıcak hava tutulmus bır nokia 5800 var. cıhazın belırtıgım gıbı board gıtmıs burdakı ustalar yapamayız dedıler. tek care boardu deıstırmek. acaba ne kadardır board fıyatları. yada ben cıhazı yaparım dıyen bır ustam varmıdır ıcımızde

STAKANAR

Üye
Konu eskimiş ama belki faydası dokunur..

blosting

Üye
kardeş sen ne yaptın board işini aynı sorun bende de var ?

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
board ne ki?

OğuzcanAbi

Üye

board bu olsa gerek

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bilgisayarın anakartı gibi mi?

OğuzcanAbi

Üye
öyle bişiler bu olmasa telefon ne işe yarayabilir ki

fakirkerem

Üye
Arkadaşlar Aynı sorun bende de var. Çare bulacak telefoncu arkadaşlar aranıyor.

OğuzcanAbi

Üye
burda war yapabiliecek ankarada

3rhan336

3rhan336

Üye
aynı sorun bende de var :D STAKANAR adlı arkadasın verdigi linkte 15 dolar yazıyo dogrumu bu eger dogruysa 15 dolar ne ki yaprırım ben

--------------- Ekleme ---------------

burda war yapabiliecek ankarada

fiyat ne kadar acaba

falcon93

Üye
yapabilecek arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

aryscat

aryscat

Üye
Board dediğiniz şey zaten telefonun kendisidir arkadaşlar. öyle 15 dolara falan vermezler. Sizin böyle bit kadar entegreleri söküp takan değiştiren , uçuk kaçık ustalar bulup , board üzerinde hasar gören parçayı değiştirtmeniz gerekiyor. Onlar genelde hurda malzemelerden söküp değiştiriyorlar parçaları...

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Board dediğiniz şey zaten telefonun kendisidir arkadaşlar. öyle 15 dolara falan vermezler. Sizin böyle bit kadar entegreleri söküp takan değiştiren , uçuk kaçık ustalar bulup , board üzerinde hasar gören parçayı değiştirtmeniz gerekiyor. Onlar genelde hurda malzemelerden söküp değiştiriyorlar parçaları...
Arkadaşa kesinlikle katılıyorum telefonun %90 lık bir kısmı o dur zaten yani 15 dolara telefonun kabını deiştirmezler boardını siz düşünün...

guvara

Üye
varsa bna da yardım etsinler

fiyatını söylermisiniz

_reflex_

_reflex_

Üye
varsa bna da yardım etsinler

fiyatını söylermisiniz

vala kardeşim ocak ayında benim telefon da sıvı temasına maruz kaldı , batarya içinde olarak ortalama 5 saat kalmıs. benim board'un eski bir telefondan değil, kendim aldım burda parçalarını telefoncu bir arkadasım halletti şimdi cillop gibi . ama tuş ışıkları iptal sadece.

Üst Alt