nokıa 5800 acılmama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

petrucci82

petrucci82

Üye
ya yuklu programlara gır uyumsuz olan kırmızı ıle gosterılır onları kaldır sorun duzelıyo bende de olmustu ben delırmıstım resmen
dostum benimkilerin nerdeyse hepsi kırmızı yaaww...hemde 5800 la birebir uyumlu dokunmatik programlar..şimdi bunlar uyumsuz anlamına mı geliyor??

platinmuzik

Üye
formatmış şuymuş buymuş hiç girmeyin o işlere. v40 da üstünden geçtiler o sorunun.güncelleyin düzelir.

kerzami

Üye
Aynı sorun bendede var herhalde ndiveyi yükledikten sonra oldu. Sorun Ndrivedede değil eğer hiçbirşey yüklemezseniz sorun olmuyor ama telefona biraz güzellik katalık dye yazılım yüklediğimiz zmana oluyor malesef ben yine format atıcam tekrardan herbişeyi yükleceğim

cagdas8686

Üye
arkadaşlar benim 5800 da müzik dosyasına giriyorum şarkıyı açıyorum ses açma tusuyla sesini açayım yada kısıyım diyorum fakat çalışmıyor ama video da çalışıyor sadece müzik dosyasında çalışmıyor c: ye soft format attım ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim

atorex

Üye
bulduğum çözüm şu şekilde;

1-telefonu pc ye depolama modundan bağlayın.
2-ilgili çıkarılabilir diski bulun ve scandisk yapın.

sorun bende çözüldü.

george138

Üye
dostum benimkilerin nerdeyse hepsi kırmızı yaaww...hemde 5800 la birebir uyumlu dokunmatik programlar..şimdi bunlar uyumsuz anlamına mı geliyor??

Bende de durum aynı. Programlarımın neredeyse yüzde doksanı telefonla uyumsuz gözüküyor. Onları kaldırmaya kalkarsak yandık. Program kalmayacak elimizde :allalla:

falan.filan

Üye
bende de aynı sorun oldum hafıza kartını cıkartınca telefon acıldı arkadaslar ne garip bir durumdur ama keşke böyle seyler olmasa telefon acılmayınca tmm ya bozuldu bittim ben dedim ama tkrrdan bisey olmaz umarım bu elefona karsı cok fazka olumsuz yorum var ama olsun ben yinede bu telefonu seviyorum ve kullanmak istioyrum kendime sorunsuz günler dileğiyle :)

-'kopuk

-'kopuk

Üye
tesekkürler (hafıza kartını cıkartıp takarsanız sorun kalkar :) ) güzel paylasım...

karkarkara

Üye
Bugün aynı sorunu yaşadım ki çok önemli bir işteydim, sonra eve gelince h.kartını çıkardım açılmadı sonra sim ve hikartıbı çıkarınca açıldı numaraları ve smsleri n73'e senkronize edip hardformatı attım sorunsuz şuan...

asimetric

asimetric

Üye
yok mu bunun bi çözümü arkadaşlar?

bi arkadaşım aynı sorundan muzdaripti. teknik servise götürdü. teknik serviste hafıza kartının bozuk olduğunu söylediler. değişim talebi istedi fakat bir aydan uzun bir süredir gelmedi... şuan bende de aynı sorun var. versiyon v40...

crazynohco1

Üye
Arkadaşlar benim 5800 da da açılmama sorunu yaşadım. iki defa servise götürerek düzelttirdim. Geçenlerde yine aynı sorun ortaya çıkınca kendimce bi yöntem geliştirdim. Telefonun SIM kartını çıkarıp tekrar taktım açıldı.

mraz

mraz

Üye
aynı açılmama sorunu benim 5800 da da var.açılıyor fakat nokia yazısı öylece takılıp kalıyor.. format attım sil baştan sevdiğim programları tekrar yükledim yine aynı sorun..Her seferinde hafıza kartını çıkarıp takmaktan bıktım.yardımcı olacak arkadaşlar lütfen!!!!!

ethanhunt1982

Üye
Arkadaşlar, ben de cihazı alalı 2 ay kadar oldu, bugüne kadar hiç sorun olmamıştı. Dün windows live messenger indirdikten sonra gece kapattım teli, sabah açtığımda ekranda nokia ibaresi yazılı olarak dondu... Telaşlandım tabi, deneme yanılma ile hafıza kartı çıkarıp çalıştığını gördüm ama sonsuza kadar da bu şekilde olamazdı tabi :-) Sonra aklıma messenger ı kaldırmak geldi. Cihazdan kaldırdım ve sorun kalmadı... Bu arada sildiğim bazı programlara da yazık olmadı değil ama yine de siz siz olun eğer hack li değilse alet, indirdiğiniz programları güvendiğiniz yerlerde yükleyin. Zira sonunda bu şekilde problem veriyor. Ben mesela live messenger ı gerçekten alakasız bir yerden yüklemiştim.

burak14562

Üye
gdfgdfgfdgdfgdgd

hgumus

Üye
Bende de aynı sorun oldu, hafıza kartını çıkartınca açıldı, virus mu acaba bu ?

ekoroglu

Üye
Bendede aynı sorun oldu. Telefon açılmıyor, nokia yazısı kalıyordu ve bir süre sonrada kendi kendine kapanıyordu. Ayrıca menüde bazı programların ikonları bir kaçkere tekrarlanıyordu. Alakasız yerlerde alakasız klasörlerde bile ikonları kopyaları vardı. Ancak komple hard format + soft format ve hafıza kartını (tabi önemli resim vs dosyalarımı aldıktan sonra) formatlıyarak kurtulabildim. Bugün artık ovi store dan bile program yüklemeye korkar oldum.
Artık symbian işletim sistemine güvenim tamamen sarsılmaya başladı.!!!

efebatuha0

Üye
:d: KLAYT 13 SÜPERSİN KARDEŞİM DENEDİM HAFIZA KARTINI ÇIKARDIMM... DÜSELDİ SÜPERSİN KARDEŞİM HER İŞİN RAST GİTSİN ÇOK SAOL GERÇEKTENN..:naughty:

golgem7171

Üye
ben yenı aldım nokı5800 kendı kendıne kapanıyo durarken cebımde bataryası bitmiş neden olabılır acaba acıl cvp tşklr

frknbcr

Üye
oo bende 2 gün oldu alalı acılmadı hafıza kartını cıkardım oldu cok tesekkürler xD

isa1148

Üye
arakadaşlar beim 5800 da hafi yazılar yamuk görünüyor sizde de var mı bide araba yarışında sola kayıyor düz tutunca siz de oluyormu lütfen yardım

--------------- Ekleme ---------------

hiç yardım edecek allahın kulu yok mu