nokıa 5800 acılmama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

murat55_

murat55_

Üye
    Konu Sahibi
nokıa 5800 acılmama sorunu
arkadaslar ıkı gun once cep telefonumu kapattım..sonra acmaya calıstıgımda acılıyor ekranma nokıa yazısı gelıyor sonra donup kalıyor bır turlu acılmıyor yardımlarınızı beklıyor sorun nedır sızce...

pecten01

Üye
kardeşim bendede samsung i8910 var aynı işletim sistemine sahip aynı sorun benim tel dede var.hafıza kartınan kaynaklanıyo teli açmadan önce hafıza kartını çıkarırsan açılacaktır.bu durum yeni sürümler gelene kadar devam eder sanırım.yeni sürümle bu sorunun ortadan kalkacağını sanıyorum.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar ıkı gun once cep telefonumu kapattım..sonra acmaya calıstıgımda acılıyor ekranma nokıa yazısı gelıyor sonra donup kalıyor bır turlu acılmıyor yardımlarınızı beklıyor sorun nedır sızce...
kardeşim bendede samsung i8910 var aynı işletim sistemine sahip aynı sorun benim tel dede var.hafıza kartınan kaynaklanıyo teli açmadan önce hafıza kartını çıkarırsan açılacaktır.bu durum yeni sürümler gelene kadar devam eder sanırım.yeni sürümle bu sorunun ortadan kalkacağını sanıyorum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hangi programlar kurulu?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
versiyon ile alakası yok.sen onu servise götür.eğer versiyon ile alakalı olsa bütün 5800 da olurdu.

murat55_

murat55_

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar hard format attım oldu sonunda ama bır suru program var kurulu en ıyısı onları kaldırayım ben...

klayt13

Üye
bendede oldu 1-2 saat önce hafıza kartını çıkarınca düzeldi :D

Shahyn48

Üye
Bende de aynı sorun oldu. Demine kadar açılmıyodu, nokia yazısı ekranda donup kalıyodu.. Dün gece ovi den indirdiğim oyunu oynarken şarjı bitti kapandı... sonra açılırken dondu kaldı. 2. mesajdaki arkadaşın dediğini yaptım şimdi. hafıza kartını çıkarıp makinayı açtım sorun çözüldü :)

bu arada küçük bi dipnot: 5800 ı ilk aldığımda telefon kapndı bi daha hiç açılmamıştı. yani ekran falan gelmiyodu... Onun sebebi de şarjmış. şarj bitince makina açılmıyor. Şarj aletini takıp 30 saniye bekleyince öyle açılıyor.

atabey6635

Üye
selam arkadaşlar ben nokıa 5800 telofonuma son yazılım olan V 31.0.101 sürümünü yükledikten sonra telefonun ekranı ışıklar söndüğünde tekrar başlatırkren ekran şerit şerit karıncalamalar oluyo bazen 1 ile 2 dakikada geliyor bazende hiç gelmiyor atlatıyor telefonu kapatıp açarsan düzeliyo yardımcı olursanız sevinirim.

beko229

Üye
arkadaşlar hafıza kartı tam 8 gb fakat ben 4ünü doldurmuşum ve bunlar benim için önemli olduğu için silemiyorum fakat böyle oluncada kartı çıkarıp açmak gerekiyor buna bir çözüm bulabilirmiyiz acaba

kabus5454

Üye
ewt arkdaşlar sorun hafıza kartında bi yerlerde !!

bnde de oldu aynısı , şarjım bittiğinde olmuştu ( siz sakın şarjını sonuna kdr bitirmeyin .d )

hafıza kartını çıkarıp telefonu açın hfıza kartını sonradan yerşeltirin düzeliyor

toxix35

Üye
Aynısı bendede oldu hafıza hartınıçıkarıp taktım 5 dk da açıl dı :D ama gerçek ten bu bile fazla .Tlfn u kapatmaya korkuyorum :D

turgay5194

Üye
ya yuklu programlara gır uyumsuz olan kırmızı ıle gosterılır onları kaldır sorun duzelıyo bende de olmustu ben delırmıstım resmen

soundcase

Üye
Benim tel nda daha dün yatmadan önce alarmı kurdum yattım sabaha baktım tel kapalı acmaya çalısıyorum tel acılmıyo hafıza kartını cıkartıp taktım yine calısmıyo tel da hiç bir program yuklu degıl daha 2 haftalık bir tel ne yapmam lazm sarj etmeye calısıyorum nokia yazısı gelıyo sonra yine kapanıyo sarjdan cıkartıp acmaya calısıyorum acılmıyo acılıcakmıs gibi oluyo ama acılmıyo sadece tel da bu son surum yuklu format atmasınıda bilmiyorum acaba formatlık bir durumumu var tel da ....Daha öncedende boyle sorunlar yasanmıs keske almasaydım bu tel u :(

cabbar007

cabbar007

Üye
arkadaşım hard format at düzelir

soundcase

Üye
hard format işlemınde tel ekranına galiba el sıkısma goruntusu gelıyo degılmı biyerden okuduguma gore oyle bir goruntu geliyomus ama benım tel da hiç bir tepki yok ekran acılmıyo beklıyorum 3 tusa basılı (yesıl kırmızı kamera tusu ) ama ekran bile acılmıyo bu tel yetkılı servıslıkmı oldu acaba hay allahım ..

--------------- Ekleme ---------------

Şarja taktım bide öyle denedim acıldı tel sağolasın yardımların için arkadasım umarım boyle hatalar devamlı surmez gelıp gecıcıdır yoksa tel u elden cıkartmayı dusunuyorum tekrardan sağol ..

cabbar007

cabbar007

Üye
3 tuş değil arkadaşım yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera tuşu+telefonu açma tuşuna basılı tutucaksın pin isteyene kadar kaldırmadan

soundcase

Üye
tmm hallettim arkadasım sağolasın üsttede yazmıstım hallettim diye umarım ilerleyen zamanlarda boyle sorunlar tekrar etmez

cabbar007

cabbar007

Üye
ne demek görevimiz...

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Aynı sorun arkadaşta da oldu batarayı çıkarıp 5-6 saniye açma tuşuna basılı tutun bataryayı takın telefonu açın. Düzelmezse hafıza kartındaki programlardan biri telefona yükleniyordur. Kullanmadığınız programları kaldırın.