trane1
Üye
Nokia 5800 - Açılma Sorunu (Hafıza kartında birşey var herhalde) Yardım Lütfen !!
Beyler dün gece çok acayip birşey oldu telefona çok korktum size anlatayım ; Dün gece abime vericektim telefonu sim i çıkartmak için telefonu kapattım simi çıkarttım abimin sim kartı taktım batarya yı taktım telefonu açma tuşuna basılı tuttum NOKİA ekranı geldi 3-5 sn. bekledim fakat pin kodu sorma yeri gelmedi bekledim bekledim birtürlü olmadı telefonun kapatma tuşuna bastım kapanmadı bataryayı çıkarttım taktım tekrar denedim yine olmadı .OPDA ya imei vermiştim dedim telefonun imeisini klonladılarda telefon uçtu birdaha açılmayacak diye korktum telefonu açık bıraktım NOKİA ekranı 1 saat boyunca kaldı sonra batarya pil i bitti bıraktım öyle gece 3 de yatmadan önce düşün düşün birde hafıza kartını çıkarttım öyle açtım şarja takıp bir baktım açıldı sonra telefon açıkken hafıza kartını taktım birşey olmadı sonra telefonu hafıza kartı takılıyken kapattım açtım NOKİA yazısı takılı kaldı sonra hafıza kartını çıkartıp açtım oldu . Bu hafıza kartında ki sorun nedir lütfen yardım edin. Virüs mü girdi ne olduysa ? birde telefon açılırken el sıkışma ekranı geldiğinde ses çıkmıyor bunu da nasıl düzeltebilirim ?
Yardımlarınızı bekliyorum...
Yardımlarınızı bekliyorum...