Nokia 5800 Açılıp Kapanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dmatias

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Açılıp Kapanma
Arkadaşlar telefonum durduk yere reset atıyo bazen kapanıyo açılmıyo vs sorun ne olabilir

ramakm86

Üye
hemen temizlige basla.mesela rehber yedegi alıp hard format atabilirsin. forumda var .telefonunun versiyonu nedir?

dmatias

Üye
    Konu Sahibi
v40 aslında version yükseltmek daha mantıklı sanırım

loader

Üye
En son hangi sürüm var arkadaşarlar ? bide ben bu telden almayı düşünüyorum sürümü alırken güncellemelerini isteyebilirmiyim ücretsiz olarak...

JayJayyy

Üye
en son v50...da zaten eylülde v60 çıkacakmış.

loader

Üye
Bu sürümleri ücretli mi alıyoruz nasıl oluyor bu işlem ?
Eylüle doğru alırsam nokı 5800 sürümlerinde v60 yüklü olur mu ?

Ardakaşım güncelleme filan işe yaramaz rehberlede uğraşma götür aldığın yere ver servise ben verdim 4 tane parçası değişti beş kuruş vermedim şimdi cillop gibi

Bu sürümleri ücretli mi alıyoruz nasıl oluyor bu işlem ?
Eylüle doğru alırsam nokı 5800 sürümlerinde v60 yüklü olur mu ?

evet ücretsiz yükleniyor. telefonda v60 yüklü olmaz. ya sen yüklüyeceksin, yada garanti kapsamında yükleniyor. 1 gün civarında yükleyebiliyorlar.

loader

Üye
Ardakaşım güncelleme filan işe yaramaz rehberlede uğraşma götür aldığın yere ver servise ben verdim 4 tane parçası değişti beş kuruş vermedim şimdi cillop gibi
Parça derken donanımları mı değişiyor yoksa özellikleri mi ?

evet ücretsiz yükleniyor. telefonda v60 yüklü olmaz. ya sen yüklüyeceksin, yada garanti kapsamında yükleniyor. 1 gün civarında yükleyebiliyorlar.
Hmm tamam arkadaşım teşekkürler. Bu sürüm güncellemelerinde donanımlar falan değişmiyor dimi yukardaki arkadaş parça demişte...

omerynd

Üye
yok yok güncellemeler tamamen yazılımsal. galiba onun telefonunda sorun varmış tamir etmişler o yüzden diyor.

Parça derken donanımları mı değişiyor yoksa özellikleri mi ?

Hmm tamam arkadaşım teşekkürler. Bu sürüm güncellemelerinde donanımlar falan değişmiyor dimi yukardaki arkadaş parça demişte...

anteni ekranı filan değişmiş benimkinin bildiğin parça yani donanım değil

loader

Üye
hmm demek sorunluydu

levcho

Üye
ya benim makine de durup dururken ekranda böyle bir çizgiler çıkyıor sonra kapanıp açılıyo. genelde çok mesajlaştığım anda veya telefonu kurcalarken sağa sola yatırırken oluyor. serviste bunun icabına bakarlar mı acaba? ayrıca nete girince pili de ısınıyor...

omerynd

Üye
serviste hallederler onu. Büyük ihtimalle donanımsal birşey. Internete girince ısınması doğal 5800 lar ısınıyor biraz. Hele de 3g yi kullanıyorsan daha da fazla ısınır. Sn servise gönder bence

en ufak birşeyde format atarsan telefonun daha fazla sapıtabiliyor.Sinirlenip birden çok formatta attıysan yazılımını iyice alt üst etmişsindir.

işte benim de o çizgiler çıkıyodu o yüzden parçaları değişti yazılımsal değil parçalarda sorun varmış doğru değilse ben kvk servisinin yalancısıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...