Nokia 5800 acil yardımm...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ruder

ruder

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 acil yardımm...
arkadaşlar 5800 telefonumu denize düşürdüm:( çıkardıktan sonra ekrana baktım içi su dolmuştu hemen bataryasını çıkarttım ve kalem yardımıyla ön kapağı açıp ekranı sildim. kuruladım biraz sim kartı ve hafıza kartını çıkarıp iyice suların çıkması için üfledim telefonu. eve doğru gelirken bataryayı taktığımda sürekli titreşim oluyodu. içi hala ıslaktı yani eve geldim ve tamamen açtım kuruladım bazı yerleri tuzlu su yüzünden oksitlenme yapmıştı titizlikle temizledim ve kapattım telefonu. şimdi açmaya çalıştığımda ise tık yok:(( servise götürmek istedim ama garanti dışı bi durum ve nakit sıkıntısı içindeyim:(( ne yapmalıyım önerisi olan var mı yardım edin lütfen.

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
pirinç dolu kavanozun içine koy telefonu

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
denizden çıkrdıktan sonra normal bi su döküp. bataryayı falan bi kaç gün takmasaydın keşke :( geçmiş olsun

umutgidik

umutgidik

Üye
Geçmiş olsun dostum çok üzücü bir durum. Telefonu GÖLGEDE iyice kuruttuktan sonra philips marka oksit çözücüyle konnektörleri ve bordu temizlemeyi bir dene ama sakın güneşe gösterme tlfonu. Eğer varsa yedek bir batarya ile açmayı dene. Umarım düzelir.

HackerCelik

HackerCelik

Üye
geçmiş olsun arkadaşım
Keşke hemen bataryayı takmasaydın iyice kuruduktan 3-5 gün sonra taksaydin
Kısa devre yaptıysa çok masraf çıkartabilir ki büyük ihtimalle kısa devre yapmış olabilir

ruder

ruder

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar. umarım fazla masrafa maruz kalmadan kurtulurum:(içimden bi parça koptu resmen yageçen sene ilk maaşımla almıştım bayağı da beklemiştim almak için 3-4 ay falan... hemen oksit çözücü almaya gidiyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Geçmiş olsun dostum çok üzücü bir durum. Telefonu GÖLGEDE iyice kuruttuktan sonra philips marka oksit çözücüyle konnektörleri ve bordu temizlemeyi bir dene ama sakın güneşe gösterme tlfonu. Eğer varsa yedek bir batarya ile açmayı dene. Umarım düzelir.
telefonu ve bordu temizledim kendi içinde olan bataryasını aracı bi cihazla şarj edip taktım fakat yine tık yok ama yedek bi batarya daha vardı onu takınca çooook az da olsa titreşim motoru kendi kendine çalışmaya başlıyo...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt