Nokia 5730 Xpress Music hack olmuyor neden?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
max_tree

max_tree

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5730 Xpress Music hack olmuyor neden?
selamun aleyküm arkadaşlar benim problemim sertifika sorunu fakat firmware yükleyebiliyorum phoenix yardımı ile ancak custom firmware(cfw) yükleyemiyorum bunu nasıl yapabilirim ilgilenebilecek yardım edebilecek birileri varmı acaba? yüklemek istediğim cfw ise 2DaMaXx 5730 XM First CFW. normal firmware yüklerken cfw firmware dosyası olan "rm465_2001287_prd_prdapps.rofs3.v24" dosyayı entegre etmek istiyorum phoenixden ancak buseferde "5730_SW_MC012_Europe_8G_2.0.fpsx" dosyası bulunamadı diyor yani bu dosyayı aradım ama nette bile yok anlayamadım gitti lütfen biri bana yardım etsin yoksa bu telefonu kırmak üzereyim ne program nede oyun hiçbirşey yükleyemiyorum... bu arada telefonumun versiyonu "200.12.87" yani son sürüm firmware yüklüdür...

ismail0147

ismail0147

Üye
:D ben n95 v3.5 kullanıcısıyım telefonumun hafıza kartı giriş yeri sorunlu ve sürümü güncelledikten sonra öğrendim ki 3.5 versiyonu canavar gibiymiş gerçektende öyle hiç bir şekilde hack kabul etmiyo telefon taş gibi sevinimmi üzülimmi bilemedim :D sen olmuyosa bi foruma göz at melyon tane hackleme yolu var ve bazıları çok cazip tek tıkla bitiriyo işi ;) sertifika olayı içinde "signsis" tavsiyemdir

max_tree

max_tree

Üye
    Konu Sahibi
bu gösterdiğiniz yöntemler ilede mümkün olmadı başka ne yapılabilir? telefonun kendi hafızasını sistem dosyalarını bilgisayardan görme müdahale etme gibi bir şansımız yokmu acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt