Nokia 5700 Yardım Edebilirmisiniz ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wOseRa

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5700 Yardım Edebilirmisiniz ??
ÖncelikLe merhabalar .. ben 2 Hafta önce Nokia 5700 xpressmusic Siyah bir telefon aldım tüm özelliklerinden memnundum ama!!! birden altını döndürünce kamera açılmaz oldu ve dönen kısmından itibaren (aşşağısı) tuşları basmaz oldu 1 , 2 , 3 ... işte numara tuşlarına basınca tuşlar çalısmıyor sonra Telefonu kapatım açıyorum çalısıyor tuşlar ama altını döndürünce foto çekmek isteyince kamera açılmıyo ve tuşlar yine çalışmamaya başlıyor :( Of yaa çok üzülüyom arkadaşlar nedir sorun sizce lütfen yardımlarınızı esirgemeyin acaba diyorum altını bilmeden birisi çok büktügünden mi olmustur :( simdiden çok teşekkür ederim .. :(:(

vavuli

vavuli

Üye
servise götür baktır servislik bir problem gibi gözüküyo

faruk20127

Üye
3-4 Gün Hiç çevirme Bendeki N 93 De De Kapağı Hızlı Kapattığında Kendini Kapatıyordu 2-3 Gün Hızlı Kapatmadım Sonra Geçti

blawibads

Üye
ÖncelikLe merhabalar .. ben 2 Hafta önce Nokia 5700 xpressmusic Siyah bir telefon aldım tüm özelliklerinden memnundum ama!!! birden altını döndürünce kamera açılmaz oldu ve dönen kısmından itibaren (aşşağısı) tuşları basmaz oldu 1 , 2 , 3 ... işte numara tuşlarına basınca tuşlar çalısmıyor sonra Telefonu kapatım açıyorum çalısıyor tuşlar ama altını döndürünce foto çekmek isteyince kamera açılmıyo ve tuşlar yine çalışmamaya başlıyor :( Of yaa çok üzülüyom arkadaşlar nedir sorun sizce lütfen yardımlarınızı esirgemeyin acaba diyorum altını bilmeden birisi çok büktügünden mi olmustur :( simdiden çok teşekkür ederim .. :(:(

bu kodumun telefonu böyle bendede var aynısı suan kullanıyorum aynı sıkıntıyı bende cekiyorum servislik bir sorun kendin yapabilecegin birsey degil garantisi hala devam ediyorsa beklemeden gönder yoksa baya sıkıntı cekersin sırf telefonu kapatmamak icin kamerayı kullanmazsın yandan cekersin aynı sorunu ben yasıyorum neyse kardesim kolay gelsin sana sonucu iyi olursa banada haber ver bizde yararlarnalım:oke:

alemci03

Üye
aynı telefon bende de var ama şimdiye kadar bi sorun olmadı bir ara kendi kendine açılıp kapanıyordu format attım düzeldi. ayrıca benimkinin altı biraz öne doğru yamuk duruyor ama çevrince kamera açılıyor. Ve yere düşünce direk kapak ve batarya çıkıyor başka bişey yok. :D yoksa çok güzel bir telefon.

falcon19

Üye
benim telefonda öyle aynen tıpa tıp bi kaç kez de sen dndür altını böle hızlı hızlı düzelio ama geri bozluo geri merak etme kurtuluş yooooook :) napalım yazılım hatası galiba genel bi..........

542542

Üye
aynısı bana oldu filmler kopmuş

beyto bademli

Üye
tlfnu yaptırdınmı ne kadar aynı sorun bendede var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...