Nokia 5700 XpressMusic...

Sponsorlu Bağlantılar

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5700 XpressMusic...
Nokia 5700 XpressMusic
Telefonumu yenilemek istiyorum, ben telefon seçerken şöyle bir göz atarım gerçekten görünümü ve özellikleriyle sorunsuz ve farklı olmasını isterim bu telefonu da ilk görüşte beğendim ama joistik sorunu yaşanıyormuş ve kamerası kötü (flaşı açınca flash kısmı parlıyormş resim de) aramızda bu telefonu kullanmış memnun kalan veya kalmayan biri vardır umarım görüşlerinizi bekliyorum ;)

hepsiburada'da

inceleme:

--------------- Ekleme ---------------

fikri olan ??? || ayrıca KIRMIZISİYAH mı alayım karar veremedim :/

• Beğen
Tepkiler: habbuj ve C01aY

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kamerasını hiç düşünme. Kırmızı çekiyor flaş kötü falan. Kamera yok farzet yani ama müzik için tartışılmaz süper :oke:

Eğer komplike bir cihaz alıcam diyorsan E65'e bak derim. Wireless 5700'dan iyi kamera, ses orta halli şarjı iyi gidiyor falan. Tavsiye ederim ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim bu ara baya bi ilgisiz kaldım eski konularımın aksine :)
e65 biraz daha babacan bi telefon , dediğim gibi görüntüye önem veriyorum.
kamerası çok kötü değil gibi geldi bana (genelde dışarıda çekim yapıyorum) sınıfta , sokakta vs. dış ortamda çok kötü çektiği söylenemez umarım ;) flash gerektirecek çekimler yapmıyorum.. müzik ise benim için epey önemli bi etken (şu an ki telefonum) dışarıya sterio ses veriyor olduğunu öğrendim oldukça etkileyici ;) sony psp ile iyi bir ikili oluşturacaklarına inanıyorum :ehe altının dönmesi bana epey kullanışlı göründü elime telecity mağzasında aldım biraz kontrol etme fırsatım oldu ama rengine karar veremedim..

rwo

Üye
iyi fünler arkadaşım ben 5700 hakkında bişey merak ediyorum.Ben şu an 6600 kullanıyorum ve telefonuma hiç pc suit kullanmadan sis yada java uygulamalarını bilgisayarımdan bluetooth ile atıp direkt telefonun içinden install edebiliyorum 5700 dada bu şekilde olabiliyomu bir arkadaşımın 3250 sinde denedim telefon dosyaları install edememişti eger 5700 da iinstall edemiyosa vazgeçmek zorunda kalıcam bilgi verebilirsen sevinirim...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
bende n-gage vardı direkt atıyordm sonuçta hepsi simpiyan :P

omeraydo

omeraydo

Üye
iyi fünler arkadaşım ben 5700 hakkında bişey merak ediyorum.Ben şu an 6600 kullanıyorum ve telefonuma hiç pc suit kullanmadan sis yada java uygulamalarını bilgisayarımdan bluetooth ile atıp direkt telefonun içinden install edebiliyorum 5700 dada bu şekilde olabiliyomu bir arkadaşımın 3250 sinde denedim telefon dosyaları install edememişti eger 5700 da iinstall edemiyosa vazgeçmek zorunda kalıcam bilgi verebilirsen sevinirim...

orda dur arkadaşım bende sırası ile 3230 3250 ve 5700 sahibiyim 3 ündede bluetooth üzerinden pc suite ve card okuyu yardımı ile attığın bütün symbian uygulamalarını telefondan yükleyebiliyorsun ama sizin arkadaş becerememiş yanlış symbian prolarından kaynaklanıyor olabilir 3 nünde symbian versiyonları farklı uygun programları araştırın

Nokia 5700 XpressMusic

Telefonumu yenilemek istiyorum, ben telefon seçerken şöyle bir göz atarım gerçekten görünümü ve özellikleriyle sorunsuz ve farklı olmasını isterim bu telefonu da ilk görüşte beğendim ama joistik sorunu yaşanıyormuş ve kamerası kötü (flaşı açınca flash kısmı parlıyormş resim de) aramızda bu telefonu kullanmış memnun kalan veya kalmayan biri vardır umarım görüşlerinizi bekliyorum ;)

hepsiburada'da

inceleme:

fikri olan ??? || ayrıca KIRMIZISİYAH mı alayım karar veremedim :/

hayır hiçte öyle bir sıkıntısı yok 4 aydır kullanıyorum joystick sıkıntısı ve flaş ışığı ile ilgili bir sorun yok bu arada o camera kırmızı çekiyo diyen arkadaşın renk lerle arası iyi değil galiba gayet düzgün çekiyor yüksek kalitede çektiği resim ve video ları samsung lar görüntüleyemiyor tek sorun o :D resmin kalitesini dşürmen gerekiyor yani samsung ta açmak istersen

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendiğin için sağol ;) çok teşekkür ederim epeydir aydınlatılmayı bekliyordum ..

otoata

otoata

Üye
bilemiyorum açıkcası ama yani daha iyi birtelelefon alsan daha iyi olur bence ama sen bilirsin!!!

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
en geç yarın " telecity " die bi telefoncu var hepsiburada ile aynı fiyat elden almak istiyorum kargo beklemek biraz sıkıntı veriyor bana ;)
müzik ve gönürüş benim için çok önemli ;) kamerası da tatmin edici geldi bana alt kısmı hakkında hiç bir şikayet de duymadım sağlam olduğu söyleniyor gidip inceleyip karar vericem

omeraydo

omeraydo

Üye
cihaz adı CPU sınıfı CPU MHz VM türü

Motorola RAZR2 V9 ARM11 509 JIT
Motorola ROKR Z6 ARM11 498 JIT
Nokia 6110 Navigator ARM11 371 JIT
Nokia 6120 Classic ARM11 373 JIT
Nokia 6290 ARM11 370 JIT
Nokia E90 ARM11 330 JIT
Nokia N76 ARM11 374 JIT
Nokia N93i ARM11 330 JIT
Nokia N95 ARM11 337 JIT
NTT DoCoMo N902i ARM11 266 Jazelle
NTT DoCoMo N903i ARM11 301 Jazelle
NTT DoCoMo N904i ARM11 366 Jazelle
NTT DoCoMo P902i ARM11 263 Jazelle
NTT DoCoMo P903i ARM11 302 Jazelle
NTT DoCoMo SH902iS ARM11 300 Jazelle
NTT DoCoMo SH903i ARM11 300 Jazelle
NTT DoCoMo SO903iTV ARM11 303 Jazelle
Telstra ZTE F252 ARM11 255 Jazelle
Nokia N93 ARM11 330 JIT
Nokia 5700 ARM11 361 JIT

seyyid_1

Üye
güzel paylasşım teşekkürler

youngprogrammer

Üye
W810 un nesi var:p seside ii kamerasıda tasarımıda hemde buaralar çok ucuz

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
nokia olması
symbian
kameranın dönmesi
sterio ses ;)
tasarım ;)
ekran..

sanırım siyah alıcam ;) kırmızıyı hiç elime alamadım ikisini de önüme koydurtup karar vericem ;) ..

omeraydo

omeraydo

Üye
nokia olması
symbian
kameranın dönmesi
sterio ses ;)
tasarım ;)
ekran..

sanırım siyah alıcam ;) kırmızıyı hiç elime alamadım ikisini de önüme koydurtup karar vericem ;) ..

eee aldın mı bari??? :megafon: o kadar uğraşıyom alman için :megafon:

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
:ehe senüz almadım ama kararım kesin çok yakında gidip alıcam şu aralar çok meşgulüm.

ortioktay

ortioktay

Üye
bende 5700 siyah olanı var hiç bir sorun yaşamadım ne kamerade düzgün gayet güzel hala kullanıyorum

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
kırmızı da çok güzel ;)

ortioktay

ortioktay

Üye
Ewet Ama çabuk Kirleniyomuş Benden Söylemesi Karar Senin

crazy_wolf

crazy_wolf

Üye
valla arkadaşım 5700'ın üzerine telefon tanımıyorum kullanışından herşeyinden memnunun bu benim görüşüm

emomory

Üye
arkadasım flaslı cekimi pek iyi degil yani gece foto cekme bayagı kötü joystik iyi no problem ama kutuda cıkan kulaklıgı cok kötü yeni kulaklık almanı tavsiye ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt