Nokia 5530 Yazılım Güncelleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berqer22

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5530 Yazılım Güncelleme Sorunu
Arkadaşlar geçenler Nokia Suite'i indirdim ve 5530 için güncelleme olduğunu gördüm. Kabloyla bilgisayara bağlamamı istedi telefonu. Yaptım ve güncellemeyi başlattım. Güncellemenin yarısına gelince hem bilgisayar hem telefon dondu. 1 saat bekledim hep aynı şekil ve ben de bilgisayarı kapatım telefonu çıkardım kablodan. Telefonum kapandı ve bir daha açılmadı. Telefoncuya verdim ve bugün aldım telefonumu. Dedi ki bilgisayar üzerinden kabloyla güncelleme yapmak neden olabiliyor böyle şeylere o yüzden telefon üzerinden yap. Tamam dedim, telefon üzerinden yapmaya çalıştım güncellemeyi. Güncellemeyi görüyor ama yanında ünlem işareti var. Güncellemeyi başlat'a tıkladığımda "işleniyor" yazısı çıkıyor ve 2-3 dakika sonra yazı kayboluyor, başka da bir işlem olmuyor. Bu güncellemeyi yapabilmemin başka bir yolu var mı ya da sorun nerede yardım edebilecek bir arkadaş var mı?

Veya şu v40'ı yüklemek için yardım edebilecek biri? Çünkü yeniden kendi başıma deneyip telefonu bozup telefoncuya para bayılmak istemiyorum.

Not: Telefon şu an garanti kapsamında değil.
 
ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
s60v5 bölümüne açmalıydın konuyu burası S^3 bölümü

sistem modifikasyon bölümüne git orada araştır "navifirm den telefonunun ürün koduna göre yazılımını indir ve jaf veta phoneix ile flash at"
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt