Telefon Tavsiyesi Nokia 5530 XpressMusic mi, Samsung S5620 Monte mi, Samsung S5603 mü veya 400-450 tl telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xdraqon-riderx

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5530 XpressMusic mi, Samsung S5620 Monte mi, Samsung S5603 mü veya 400-450 tl telefon önerisi
ARKADAŞLAR BEN 3 AY İÇERİSİNDE BİR TEL ALACAĞIM , 400-450 TL ARASI OLUR (KEŞKE IPHONE 4 OLSA :ehe ) ŞUANA KADAR BULDUĞUM ;
NOKİA 5530 XM
SAMSUNGG MONTE
SAMSUNG PRESTON , BUNLARDAN HANGİSİ DAHA İYİ VEYA 400-450 TL ARASI BİR TELEFON OLSUN 3 G YE FALAN İHTİYACIM YOK KULLANMAYACAĞIM İÇİN SORUN YOK

SAMSUNG MONTE ;

NOKİA 5530 ;

SAMSUNG PRESTON ;

erimpower

Üye
vodafone olucaksan internet paketide alıcaksan sana preston önerebilirim şuan kullanıyorum 7.2 mbit bağlantı hızı var ama wifi yok xpress music de wifi var fakat 3.6mbit e kadar destekliyor arkadaşımkinden denedik 8mbitlik bir wifiden max 50kb/sn indiriyor int paketiylede 200kb/sn yi geçmiyor bnm prestonlada bazen 800kb/sn ye çıkıyor. ben preston derim ama monteyi hiç görmedim-denemedim onuda söyliyim

xdraqon-riderx

Üye
    Konu Sahibi
vodafone olucaksan internet paketide alıcaksan sana preston önerebilirim şuan kullanıyorum 7.2 mbit bağlantı hızı var ama wifi yok xpress music de wifi var fakat 3.6mbit e kadar destekliyor arkadaşımkinden denedik 8mbitlik bir wifiden max 50kb/sn indiriyor int paketiylede 200kb/sn yi geçmiyor bnm prestonlada bazen 800kb/sn ye çıkıyor. ben preston derim ama monteyi hiç görmedim-denemedim onuda söyliyim

teşekkür ederim ama wi fi benim için önemLi :D

--------------- Ekleme ---------------

erimpower sağoL ama avea aLacağım başka yorumLara göre değerLendireyim , monte çok şık görünüyor özellik bakımından da iyi ancak 5530 a kanım daha sıcak

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
5530'un pek bir artısı yok Monte'ye karşı, 5530 rezistiv ekran, Monte iphone,n8,galaxy gibi telefonlardaki gibi kapasitif ekrandır, zaten rezistiv ekran artık üretilmemeye başlandı. 5530'da symbian işletim sistemi olsa da eski model ve oyun uygulama konusunda pek iyi değil ben Monte'yi tavsiye ederim. 5530'u piyasada bulman da çok zor.

xdraqon-riderx

Üye
    Konu Sahibi
5530'un pek bir artısı yok Monte'ye karşı, 5530 rezistiv ekran, Monte iphone,n8,galaxy gibi telefonlardaki gibi kapasitif ekrandır, zaten rezistiv ekran artık üretilmemeye başlandı. 5530'da symbian işletim sistemi olsa da eski model ve oyun uygulama konusunda pek iyi değil ben Monte'yi tavsiye ederim. 5530'u piyasada bulman da çok zor.

sağoL artık monte ye kanım daha da sıcakLaştı :ehe

baranselona

baranselona

Üye
monte tabiikide!!! bu cihazlardan en iyisi montedir monteyle yzıyorm şu an!!!

Efsane4040

Üye
Benimde tavsiyem Samsung Monteden yana olurdu dokunmatiği başarılı oyun uygulama vb araştırırsan bulabilirsin Nokia 5800 kullanıyorum şuan çok berbat bence bundan önce Nokia E71im vardı sattım pişman oldum tekrardan Nokia E71 almak istiyorum dokunmatik değildi ama güzel cihaz dokumatikte Nokia bazı modeller dışında başarısız buluyorum Samsung Monte Kibar Şık Güzel Hızlı bir cihaz özellik olarak Wireless 3G güncel özellikler mevcut .

hoss

hoss

Üye
monte tavsiye ederim kapasitifi ekranı yeter :oke:
fiyatı biraz daha arttırırsan galaxy mini de iyi tercih olur

serkan719

serkan719

Üye
5530 yerine 5800xm al.

hoss

hoss

Üye
5800 işlemci ve ram oranı cok düsük ekranıda dandik hiç bulaşma ,,bu devirde alıncak tel degil asla

w10

Üye
aşağıdakilere de bi göz atabilirsin

:oke:

pasha14

pasha14

Üye
Herşeye eyvallah ama 5800'ın ekranına dandik dedin ya beni cidden güldürüyorsun arkadaşım. :d: Ben ilk S5603 aldım telefonu değiştirdim hiç memnun değildim. 5800 aldım ikisi arasında dağ kadar fark var. S5603 alma arkadaşım benden sana tavsiye..

teemo

Üye
Herşeye eyvallah ama 5800'ın ekranına dandik dedin ya beni cidden güldürüyorsun arkadaşım. :d: Ben ilk S5603 aldım telefonu değiştirdim hiç memnun değildim. 5800 aldım ikisi arasında dağ kadar fark var. S5603 alma arkadaşım benden sana tavsiye..
banada galaxy mini öneriyorlar ama benim kanım 5800 e ısındı cok güzel telefon ama galaxy mini özellik olarak daha iyimiş :ağlarım:

hoss

hoss

Üye
banada galaxy mini öneriyorlar ama benim kanım 5800 e ısındı cok güzel telefon ama galaxy mini özellik olarak daha iyimiş :ağlarım:
buradakilerini iyi oku kardeş ama illa 3 yıllık bir telefon almak istiyorsan senin zevkine kalmıs

samsungsa

Üye
ben şahsen sony ericsson almayı düşünüyorum ama senin yazdıkların arasından monte demek geliyor içimden

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Kesinlikle monte önermem...Oyun sıkıntısı ve program sıkıntı çekersin biliyorum...5530 olabilir symbian forumda bakarsan dediğimi anlarsın,X6 yada Galaxy Minide önerebilirim androidli olarak...:oke:

xdraqon-riderx

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar şimdi de qalaxy mini ile x3-02 arasında kaldım şu an glaxy mini tarafındayım

hoss

hoss

Üye
sağolun arkadaşlar şimdi de qalaxy mini ile x3-02 arasında kaldım şu an glaxy mini tarafındayım
x3-02 ninde ekranı cok küçük ve rezistif dokunmatik yani kullanımı sorun cıkarabilir , galaxy mini cok daha iyi tercih olur

silver021

silver021

Üye
Galaxy mini kapasitif olmasi yönünden sana son derece rahat bir kullanim olanagi sunucaktir. galaxy mini nin hic bir kusuru yok diyemem lakin 5800 dan daha gelismis ve samsungun estetik anlayisi hosuna gider die dusunuorum. android symbianin 10 kati gelisme ivmesine sahip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt