Telefon Tavsiyesi Nokia 5730 XpressMusic Mi Yoksa Samsung S5620 Monte mi?????????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sefa1262

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5730 XpressMusic Mi Yoksa Samsung S5620 Monte mi?????????
Arkdaşlar Nokia 5730 XpressMusic ile Samsung S5620 Monte arasında kaldım.Aklımda Nokia 5730 XpressMusic vardı.Samsung monte yi gördügümde beni çezbetti ve bu 2 telefon arasında kaldım.Hangisini almalıyım.Neden??

:aman2:

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
ikisi de farklı segmentte cep telefonları
dokunmatik kullanmak istiyosan samsung, yok eğlenceli bişeyler arıyosan ve mesajlaşmayı seven biriysen tabiki NOKIA 5730 XpressMusic :oke:

ilo53

ilo53

Üye
5730 gusel tavsıye ederım

haltie

haltie

Üye
nokia 5730 bencede samsungun 1 kaç modeli hariç çoğu modelini tavsiye etmem

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokiadan vazgeçme derim 5730 xpress musıc derim

sefa1262

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkur ederim.Diger arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum

123kn456

123kn456

Üye
Monte

levasinay

levasinay

Üye
5730 xm derim klavye olması büyük artı bence

sergio58

Üye
bence monte diğer arkadaşlar monteyı pek bılmıyor galıba çok kullanışlı bence samsungun çıkarmış oldugu en ıyı telefon hangi telefonla kıyaslarsan kıyasla her türlü monte derim sivastan saygılar...

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
Fiyatlarını tam olarak bilen var mı?

Anußis

Anußis

Üye
bence monte diğer arkadaşlar monteyı pek bılmıyor galıba çok kullanışlı bence samsungun çıkarmış oldugu en ıyı telefon hangi telefonla kıyaslarsan kıyasla her türlü monte derim sivastan saygılar...

evet monte diyorum. montenin peşin fiyatı 450 ile 500 arası değişiyor tabi daha ucuzunuda bulabilrsin. 5730 en son 600 civarıydı

5730 Pek satan bir model değil zaten ve üstüne üstlük monte 5730dan daha iyi özellik bakımından.

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
5730 derim ben:naughty:

Efsane4040

Üye
Benim tavsiyem Nokia 5730Xpress Musicten yana olurdu çok satan bir model değil ama kullanımı görünümü açısından güzel bir cihaz satılıyormu bilmiyorum ama satılıyorsa alınabilecek bir cihaz Klavyesi büyük bir artısı olur ama farklı segmentteki cihazlar.

srn.1392

Üye
birkere samsungun çıkardığı tüm modeller 1 aya kalmadan fiyatları olağan derecede düşüyor farettiysen enbasit örnek corby bile ilk çıktığında 5800la aynı fiyattaydı ama şimdi 270e düştü montede öyle düşecek neden çünkü kalite olarak iyi değil bnce 5730 çok daha iyi :oke::oke::oke::oke:

kuklaadam

Üye
monte kullanıyorum hiç memnun değilim 5730 al.. :good:

tempestshine

tempestshine

Üye
5730 yan klavyeli.Mesajlarını hızlıca yazarsın.Bence çok mesaj yazan birisiysen al.Mesela ben c3'ü nasıl aldım hala bilmiyorum :D

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Samsunğ S5620 Monte al derim.Nokia artık hiç güzel telefon yapamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...