Nokia N96 verip samsung monte s5620 alıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N96 verip samsung monte s5620 alıyorum
N96'yı verip samsung monte s5620 kutusu açılmamış ambalajında alıcam yarın sizce dogrumu? Yada iyimi kötümü yorumlarınızı bekliyorum

Kendi telefonumun temsili resmi

Alcak olduğum telefonun temsili resmi

SavinMe

SavinMe

Üye
hayatında yapacagın en büyük yanlıs bnce :SS Nokian96 yı bırakıp samsung almak cok sacma bence dokunmatik diye alacaksn ama program felan yükleyemeyeceksn nyse gnede sen bilirsn ama ben olsam n96 yı satmam...

Emre-45

Emre-45

Üye
hayatında yapacagın en büyük yanlıs bnce :SS Nokian96 yı bırakıp samsung almak cok sacma bence dokunmatik diye alacaksn ama program felan yükleyemeyeceksn nyse gnede sen bilirsn ama ben olsam n96 yı satmam...
Yanlıs dusunuyorsun. Kardes ben N96 ve Monte. ikisini de kullandım. N96 gerçekten çok guzel bir cihaz ama zamanla sıkıyor.Değişiklik deneyebilirsin..

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
n96'yı ikinci el aldım o yüzden soğudum nokianın zaten dokunmatikleri pekte iyi değil.Samsung monte alma sebebim hem bataryası uzun dayanan bir telefon hemde dokunmatiği güzel.N96'yı telefoncular yüzünü bile çevirip bakmıyorlar o garibime geldi zaten telefoncuların %70'i almayız bunu dedi neden almazsın dediğimde artık pekte tutulmayan bir telefon diyorlar.

--------------- Ekleme ---------------

N96'nın tek güzel yanı hafızası 16gb ama 3-5 gb doldurduğunda telefonun yavaşladığı anlaşıyor bide zaten kamerasının f oranı yüksek ondan pek kaliteli resimler çıkmııyor ama video çekimi güzel.n96'ya pek ısınamadım biraz agır telefon monteye bakınca elimde agırlık hissetmedim:)

--------------- Ekleme ---------------

Biliyorum ama n96'nın modası geçti artık ilk çıktığı zamanlar güzeldi zaten elektronik ürünleri 6 aydan fazla elinde tutmayacan yoksa fiyatı düşünce zarar ediyorsun o yönden çok zarar ettiğim oldu güzel telefon beni idare eder diyorum sonra 1-2 yıl elimde kalınca para etmez birşeye dönüşüyor.Zaten monteyi bir süreliğine kullanıcam sonra wave düşünüyorum

Emre-45

Emre-45

Üye
Bence denemelisin..Ama siyah beyaz rengi çok hoş montenın

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Bence denemelisin..Ama siyah beyaz rengi çok hoş montenın

siyah yan tarafı turuncu olandan spariş verdim beyazıda yanımda arkdaşım vardı bu renk siyahtan daha güzel diyordu:)

futbol123

futbol123

Üye
pişman olursun n96 gibi harika bir telefonu verip monte mi alıcaksın

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
monteden vazgetim:D iphone 3g 16 gb aldım:)

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
saol:)650 ama temiz telefon arka kapağında çizik yok daha yeni değiştirmiş ön camındada çizik yok telefoncu bi arkadaşım vardı ondan aldım bi ara ona diyordum eline temiz iphone düşerse söyle diye bu günde aradı sonra gidip baktım:)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Hayırlı olsun iphone`n kaça aldın ?

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
N96yı verip üzerine 250verdim:)

futbol123

futbol123

Üye
saol:)650 ama temiz telefon arka kapağında çizik yok daha yeni değiştirmiş ön camındada çizik yok telefoncu bi arkadaşım vardı ondan aldım bi ara ona diyordum eline temiz iphone düşerse söyle diye bu günde aradı sonra gidip baktım:)

ben 700tl ye iphone 3gs 32gb almanyadan getirttim ama burda garantisi yok bir şey olursa almanyaya gidicek:ehe
senin telefonun garantisi varmı

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
ben 700tl ye iphone 3gs 32gb almanyadan getirttim ama burda garantisi yok bir şey olursa almanyaya gidicek:ehe
senin telefonun garantisi varmı

Garanti telefoncu:D iyibilir kafasında kırcağımı o yüzden bi sorun çıkarsa hapı değil iphone'yi yutar:D
almanyaya gitmesine gerek kalmıyorki eline 0 geldiyse zaten otomatiktan uluslar arası garantisi var imei'de biliyorlar

İtunes'tan güncelleme yapıyorum takmadan önce elektirik 2 kez gidip geldi şu anda güncellemede eyer yine elektirik giderse telefon duman olur:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt