n96'yı ikinci el aldım o yüzden soğudum nokianın zaten dokunmatikleri pekte iyi değil.Samsung monte alma sebebim hem bataryası uzun dayanan bir telefon hemde dokunmatiği güzel.N96'yı telefoncular yüzünü bile çevirip bakmıyorlar o garibime geldi zaten telefoncuların %70'i almayız bunu dedi neden almazsın dediğimde artık pekte tutulmayan bir telefon diyorlar.
--------------- Ekleme ---------------
N96'nın tek güzel yanı hafızası 16gb ama 3-5 gb doldurduğunda telefonun yavaşladığı anlaşıyor bide zaten kamerasının f oranı yüksek ondan pek kaliteli resimler çıkmııyor ama video çekimi güzel.n96'ya pek ısınamadım biraz agır telefon monteye bakınca elimde agırlık hissetmedim
--------------- Ekleme ---------------
hayatında yapacagın en büyük yanlıs bnce :SS Nokian96 yı bırakıp samsung almak cok sacma bence dokunmatik diye alacaksn ama program felan yükleyemeyeceksn nyse gnede sen bilirsn ama ben olsam n96 yı satmam...
Biliyorum ama n96'nın modası geçti artık ilk çıktığı zamanlar güzeldi zaten elektronik ürünleri 6 aydan fazla elinde tutmayacan yoksa fiyatı düşünce zarar ediyorsun o yönden çok zarar ettiğim oldu güzel telefon beni idare eder diyorum sonra 1-2 yıl elimde kalınca para etmez birşeye dönüşüyor.Zaten monteyi bir süreliğine kullanıcam sonra wave düşünüyorum