nokia 5530 sms mesaj ve kapanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tatalanya

tatalanya

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5530 sms mesaj ve kapanma sorunu
Arkadaşlar 5530umda yazdıgım mesaj uzayınca,harfler gec geliyor,bi harfe basıyorum cok gec geliyor o harf ,bu sorunun çözümü yok mu ,ben genelde uzun sms atarım ve sms uzayınca bu sorun olusuyor :(

birde bu telefon ikide bir kapanıo kendiliginden bataryası gevsiyor sanırım ama kendi orjinal bataryası,sizdede böyle bi sorun oluyor mu ?

spiegel

Üye
Arkadaşlar 5530umda yazdıgım mesaj uzayınca,harfler gec geliyor,bi harfe basıyorum cok gec geliyor o harf ,bu sorunun çözümü yok mu ,ben genelde uzun sms atarım ve sms uzayınca bu sorun olusuyor :(

birde bu telefon ikide bir kapanıo kendiliginden bataryası gevsiyor sanırım ama kendi orjinal bataryası,sizdede böyle bi sorun oluyor mu ?

Arkadaşım o telefonun eski yazılımında o sorun vardı. Sırf bu sorun yüzünden ben güncelledim. Yeni yazılını günceleme yöntemi forumda bir bölümde anlatılmıştı. ben oraya bakarak yaptım sayfayı hatırlamıyorum. arama bölümünden bulabilirsin. Yalnız şu an ki güncel sürümde ses çok zayıf geldi bana o yüzden pekte memnun sayılmam.

tatalanya

tatalanya

Üye
    Konu Sahibi
peki şu kapanma problemi hakkında bir blginiz var mı :(

americanboy

americanboy

Üye
hard format at düzelir yada yazılımı tekrar yükle

tatalanya

tatalanya

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tesekkürler ama biraz daha acıklar mısınız ? bu sorunlar sizde var mı ve hard format ile bu sorunlardan hangsi düzelir ?

americanboy

americanboy

Üye
hard formattan sonra hepsi düzelir ama düzelmesse 5530 a yeni firmware var v30 diye ono güncelle teli problem kalmaz

spiegel

Üye
benim telefon şu an kapanmıyor arkadaşım. v30 güncellemesi yüklü. sadece karşı tarafın sesi zayıf geliyor artık

OğuzcanAbi

Üye
kapanması donanımsal dır 5800 da güncellme yaptıktan sora mesajda no problem

eybilhayali

Üye
5530 da mesaj yazarken harfler sonradan geliyor yani telefon bana yetişemiyor bu normal mi o telefonlar için :ağlarım:

kerem1472

Üye
Ya benım nokia5530 tELfnum war MesajLarıyLa ilgiLi bir sorunu var yardımcı olursanız ... mesajj cekiyorum karsıya gidiyo fakat onun çektiği mesaj ı ben ancak baska bır masaj qonderdkdn snra qorebıLıyorm Lutfen yardmcı oLun :/

SilentOne

SilentOne

Üye
telefonunu güncelle düzelir

DjemstiL

DjemstiL

Üye
kerem1472 Ya benım nokia5530 tELfnum war MesajLarıyLa ilgiLi bir sorunu var yardımcı olursanız ... mesajj cekiyorum karsıya gidiyo fakat onun çektiği mesaj ı ben ancak baska bır masaj qonderdkdn snra qorebıLıyorm Lutfen yardmcı oLun :/

benim aynı sorun olmuştu. hatta gelen msj da sadece o kişinin numarası gözüküyordu telefoncuya götürdüm yazılım yüklemesi yapıldıktan sonra çözüldü ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt