Nokia 5320 Xpress Music ( Lütfen Yardım !!! )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

combox

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5320 Xpress Music ( Lütfen Yardım !!! )
Merhaba arkadaşlar.
Ben 2009 yılında 5320 XM aldım.Ozamandan bu zamana hiç güncelleme yapmadım.Birisi bana güncellemenin nasıl yapılacağını bunu yaptığım taktirde neler olacağını anlatırsa ve yol gösterirse çok sevinirim.

Bir ikincisi telefonumda internete girebiliyorum ancak bedava facebook'a giremiyorum.Sürekli hata veriyor.Bunada yardım ederseniz çok sevinirim.Ayrıca kullandığım operatör Turkcell...
 

limonatas

Üye
(Not : Önce tamamını oku.)

bağlantıda ovi suite var. indirip yükle. ve telefonunu kablosu ile bilgisayara usb den bağla. ovi suite ile bağlantıda telefonda pc suite seçeneğini seç. ve ovi storede güncelleme seçeneği ile güncelle. telefonun şarjı dolu olsun ama. yedeklerini almayı unutma öncesinde. telefon rehberi resimler falan. hatta daha öncesinden pc suite ( ) indirerek telefonundaki kullanıcı dosyalarını ve rehberi falan yedek alabilirsin. ama önce bi format atarsan daha sağlıklı olur. *#7780# yes tuşu ile format atıyorsun yeniden başladıktan sonra güncelleyip ayarlarını yapabilirsin. hatta kendi ayarlarını pc suite ile yedek alıp tekrardan yükleyebilirsin. önce pc suite yükle yedek al sonra ovi suite ile güncellemeni yap sonra da pc suite ile yedeklerini kur.
kolay gelsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt