Nokıa 5800 İnternete Bağlanma Yardım Lütfen . . . !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

talha00

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 5800 İnternete Bağlanma Yardım Lütfen . . . !!!!
Beyler bn evimde 1 pc 1 laptop var internet PC ye bağlı bn Kablosuz Laptoptan giriyorum .
Modem MArkam : USRobotıc
Teleden bnm Wirelesi görüyor ama WEP anahtarı sitiyor bnde LAptoptan giridğim şifreyi yazıyorum olmuyor . Bunun bir çözümü varsa lütfen yardım edin . . .

Beyler Bn 2011 yılının ilk aylarında nokıa 5800 telefonu aldım . Evimde Bir PC ve Bir Laptop Var . İnternet Pc ye bağlı Wirelesle Laptopa Bağlanıyorum ama Bu telefonda da bağlanmak istiyorum olmadı Her Türlü Taktiği Denedim Olmadı Eğer bir Çözümü Varsa Lütfen Yardım Edin . . .
Maxicep.com - Nokıa 5800 Wireles Bağlanma Sorunu Lütfen Yardım Edin !!!
Wirelesle Nasıl Bağlanabilirim Bir güzel Açıklarsanız Çok Sevinirim . . .

Şimdiden Teşekkürler . . .

Beyler bn Laptoptan girip Girebiliyorum internete ama Telden o şifreyi yazınca olmuyor

'' WLAN için Önceden Paylaşılmış WEP Anahtarı '' istiyor bu sefer şifreyi kaldırdım ama Gene olmadı . Bunun için Daha neler Yapabilirim . Tellefonu alalı 2 hafta oldu. Güncellemeleri Daha Yapmadım Çünkü İnternete Giremiyorum . . .


Bunun İçin Bana Yardm Ederseniz Çok Sevinirim . . .

--------------- Ekleme ---------------

Beyler Ben Bu Güncellemeleri Yapcağım Ama İlk Önce İnternete Bağlanmak Zorundayım Ya Turkcele Yada Wirelesten Bağlacam . Evimde bir PC birde Laptop Var İnternet PC ye Bağlı Laptop için Modemin Wirelesini Kullanıyorum Modem Markam USRobotıc Ama Telden Bnm İnternet Gözüküyor Normal İnt koduni Giriyorum olmuyor . Önceden Ayarlanmış WEP Anahtarını İstiyor . Bn İnternetimi WPA/WAP2 olarak kullanıyorum . Bu sefer Şifresiz Yaptım Ama Gene Girmedi Tamam şifre istemedi ama İnternetede Girmedi. Bunun için Bir Çözüm Varsa Çok Sevinirim . Şimdiden Çok Teşekkürler .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt