Nokia 5130 XpressMusic Msn,Facebook Girme Yardım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
~3m[R]e`

~3m[R]e`

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5130 XpressMusic Msn,Facebook Girme Yardım :(
Arkadaşlar Bende 5130 Xpress Music Telefonu Var Operatörüm Turkcell Ben Msn ve Facebook'a Girmek İstiyorum Bunun İçin GPRS mi Ne ayarları Lazımmış.. Facebook Bedavaymış Facebook'a Giriyorum Menü>İnternet>Tarayıcı Tıklıyorum Operaya Bağlanıyor ve Bu Yazı Çıkıyor Lütfen Yardım Edin Allah Rızası İçin !!
İnternet'e Bağlanılamadı.
İnternet ayarlarınız için masaüstü web tarayıcınızla operamini.com/help adresini ziyaret edin veya servis sağlayıcınıza başvurun.
Bağlantı testini başlatmak için buraya tıklayın
bu yazı geliyor
:vur

--------------- Ekleme ---------------

Yardım Arkadaşlar..

halil_srky

Üye
Aynı Problem Bendede Vardı Denemediğim Yol Kalmadı. Facebook a Gir Ordan Mobil Facebook Var Orda Telefon Numarası Yazıyosun.Telefona Bi Kod Geliyo Onu Faceteki Yere Yazıyosun Telefonuna Bi Link Geliyor.Ona tıklıyınca Girersin.İyi Eğlenceler..

kaskname

Üye
arkadaşlar bendede aynı telefon var ben facebook proğramını indirdim rahatca giriorum ama bu telefon msn desteklemiyo

iCarly

iCarly

Üye
evet turkcell msn i desteklmeio bn bn belese face e giriom ama msn girmio :'(:off:

JeanJeanLee

Üye
lanet olsun yaaa :S xpress musıc de tarayıcı opera mini.kendi tarayıcını kullanmana ızın vermıyor.yardım beylerrr :(

emreacar_55

Üye
nası be...bende de5130 var .opera mini 5.0 indir.başla kullanmaya.bu yorumu bile telefondan yazdım.

minti19

minti19

Üye
ilk önce ayarlarını yap türkceli ara internet ayarlarını istiyom de onlar gönderir sonra olmassa operayı silmeyi dene oda olmassa format attır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt