arkadaşlarım 5320 xpress Music rm-409 die forumda aratın programı indirin daha sonra nokia Pc Suite programıyla yeni versiyonu yükleyebiliyorsunuz bende sorunsuz çalıştı yeni versiyon yükledim.Tek dezavantajı T9 sözlük kullandığımda msj yazarken kasıyo. diğer özellikleri güzel
Selamlar arkadaşlar bende de 5320 var ama ne bir güncelleme nede bir program yükledim.
Ankarada ikamet ediyorum.
bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam telefonu kuru kuru kullanıyoruz..
acil yardımlarınızı bekliyorum
email adresimimden bağlantıya geçebilirsiniz. shnertrk@hotmail.com
meil adresi vermek yasakmı bilemiyorum ama
özür dilerim.. başkaşansım yoktu
arkadaslar bende Nokia 5320 Xpress Music Kullanıyorum fakat ufak bir sorunum var telefonumda dewamli mesaj simgesi ekranda yanıp yanıp sönüyor sanki mesaj hafızası doluymuş qibi ama hafiza kartı tel hafızası veya simkartımda kayıtlı hicbir mesajım yok bu sorunu nasil çözebiliriz bilgisi olan arkadas varsa paylaşabilşirse sevinirim
merhabe ben telefonuma formet attım sonrada guncelledım sımdı telefonum .sıs uzantılarını çalıştırmıo ve oyunların sesı cıkmıo bir çare bula bilirmisiniz
Selam arkadaşlar bende Nokia 5320 Express Music 5.16 versiyon kullanıcısıyım..telefonum için hertürlü programı buldum ama Smart settingsbaşlat menüsü bulamadım..bazıları var fakat olmuo..yani benim aradğım smart settingte otomatik tuş kilidi özelliği olması lazım.. şimdiden teşekkürler.. bulan biri varsa link eklerse sevinirim.. Teşekkürler
bence 5320 xm 1 numaralı telefon. güncellemeden öncede sonrada bir sorun yaşamadım sadece türkçe dil kodunu bulmada sorun yaşadım onuda hallettim.eğer hala telefon almamış veya değiştirecek olan varsa bence bu telefonu alsın.. ayrıca bir telefonu hack lemeden tadına varamazsınız....
He bi de hakkını yememek lazım hızlanıyo biraz mesaj gönderiminde uzun bekleme yapmıyo
Ses yüksek çıkıyo kulaklık sesi özellikle
Ama Mesaj yazarken çok kasıyo kişiyi de kastırıyo
Satılık Nokia 5320 XpressMusic Red (Kırmızı), garantisinin bitmesine 8 ay var. Kızılay Kılavuzlar İletişim'den alındı. Kulaklık, Usb kablo tüm aksesuarları bulunmaktadır, orjinal ve fulldur. Kutusu ve CD'si, garanti belgesi vardır.
bence 5320 xm 1 numaralı telefon. güncellemeden öncede sonrada bir sorun yaşamadım sadece türkçe dil kodunu bulmada sorun yaşadım onuda hallettim.eğer hala telefon almamış veya değiştirecek olan varsa bence bu telefonu alsın.. ayrıca bir telefonu hack lemeden tadına varamazsınız....