Nokia 5300 XM Batarya Çabuk Bitiyor

Sponsorlu Bağlantılar

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5300 XM Batarya Çabuk Bitiyor
Başlıkta sorunu yazdım zaten.Ne yapsak uzar.genel itibariyle hepsinde en fazla 6 saat müzik çalıyormuş.bu bl-5b batarya nın daha yüksek voltajlısı var mıdır?ya da ne yapmak lazım?

nlgzrgn77

nlgzrgn77

Üye
benim de 1 günde bitio her daika şarjda

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeş ne yapıcaz.müzik çalmasa 2-3 arama yapınca 1 gün.müzik açınca 4 saat te kapanıyor.

nlgzrgn77

nlgzrgn77

Üye
benim daha kötü
aramada 15 dk.
oyunda 30 dk.
müzikte 1 saat falan
hiç dokunmayınca 15 saat falan...

YaSemiNNN!!

Üye
aynen ya bnmkide hele bide msjlasıosm dakka dayanmıo iğrnç bisi :S git gide dahada azalıo zamanı

asaf_asaf

asaf_asaf

Üye
Yaaa sormayın yaaa benim bu gün aldlğım 5320 bataryası biti verdi.hemen şarj edeyim dedim ama telefon açılmadı.ne yaptıysam açılmadı.o dakika bilen birini telefon ettim bataryayı değiş dedi.bakalım ne yapıcam..offf offf..(ama mükemmel telefon.çok hızlı çalışıyor ve ses çıkışında güçlendirici var müthiş bir ses çıkışı var inanamazsınız) noka hs -45 le bile harikalar yaratıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar ben 3-4 gün rahat kullanıyorum..şarjınızın uzun gitmesi için:
1.telefonunuzun yazılımını güncelleyin
2.ekran ışığını düşürün ve dokunmatik titreşimini kapatın..
3.tam bitmeden şarja takmayın.

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
hücre bilgi alanını kapatın birazda olsa faydası olur. telefonu sürekli açıp kapayıncada baya şarj yiyor

masterayfox

masterayfox

Üye
yedek batarya alın daha iyi olur :naughty:(cakma falan)

sezertekin

Üye
kankalar benimkide cabuk bitiyodu ama şimdi 1 hafta rahat gidiyo nasıl mı 3 tane sıfır batarya kullanıyorum :ehe :aha: :op:

fighter3

Üye
arkadaslar bendede batarya sorunu var 2 gun once hareketli tema yuklemistim 2 gundur batarya hic dayanmiyor hareketli temalar bataryayi bitiririmi bilmiyourm

61okz

61okz

Üye
arkadaşlar benmki de hiç dayanmıyo orjinalydi ama bitti bide son 1 ay içinde batarya şişti kapak zor kapanıyor, yeni batarya alıcam ama hangisini alsam ( marka fln bilen var mı yada orjinalinden mi alım) diye düşünüyrm siz ne dersiniz

disscheck

Üye
yha karşler aynı benimde bi günde bitio acaba bi 24 saat durmas mı gerkio

eXe1aNs

Üye
Ya Kardesler Ben Alalı Daha 2 Gun Oldu Ilk Aldgm Gun 8 Saat Jarza Durması Soylendı Tamam Dedm Sewglmle Mesajlasıodm Sonra Bıttı Taktm Jarza 1 Saat Jarza Mesajlasdm Sonra 8 Saat Jarzda Durdu Sabah Kalkdım Isde Program Indırmeymıs Falan Indırdım Telefonu Sabah 9 Da Elime Aldm 2 De Batarya Zayıf Dedı Bır An Guldum Şaşırdım Bı Baktım Gerckden Bıtıyor Bıttı Jarza Taktım Yukledgm Programlardan Ola Bılecgını Dusundum Ve Telefona Format Attm Sonra Batarya Info Dıe Bır Program Var Onu Yukledm Dıkkat Ettm Jarzdan Sonra 15 Dk Oynadım Batarya Info Jarzın %81 Dolu Oldugunu Gosterıordu Oyle Koyup Yattm Sabah Kalkdım Batarya Infoya Baktım %74 Bısey Yapmadgm Halde Bu Neden Arkadaslar Bazılarna Bakıorm 2 Veya 6 Gun Kullanıolar Bızde 4 Saat Allahın Askına Bır Yardım Edın Ya:angry:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
al şu konuyu oku:oke: :bye2:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Peki beyler batarya yı ilk aldıgımızda 8 saat 12,16 vs şarjda dursun derler.Bunun yapılmamasının etkisi olabilir mi şarj süresine.
Çünkü ben yeni batarya aldım aslında dikkat ederim bu konuda ama bu sefer telefonu şarja taktım ve dolunca hemen çıkardım ve işin kötüsü dolarkende mesajlastım.X6 normal kullanımda 3 güne kadar dayanıyor.Ama C7'nin yeni bataryasına biraz yüklensem en fazla 27 saat gidiyor ve batarya ısınıyor etkisi varmı acaba o sürede şarjda tutmamanın...

necatiba

Üye
yada hepsi süper bataryalar ve koşulsuz iade garantili..ayrıca orjinalinden daha garantili.

Üst Alt