Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia 5300 nasıl??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cımbomlu
Üye
Konu Sahibi
nokia 5300 nasıl??
kardeslerim 5300 lar nasıl kullanan var mı?bu telefon hosuma gitti sizce hızı, kamerası nasıl. avi,divx videoları caliyo mu
__Midas__
Üye
arkadaşım 7610 u satıp 5300 aldı, müzik telefonu işte hiçbir artısı yok, işlevsiz bir model, seside çok hoşuma gitmedi açıkcası, belkide hep son ses dinliyordu ondandır ama ben beğenmedim,,
cımbomlu
Üye
Konu Sahibi
yorumun icin tesekkürler kardesim
kotuolmaksucmu
Üye
midas arkadasım yanılıyorsun bence 5300 hem gorunumu hem ses ve goruntu acısında kendi klasmanları arasında en iyisi diyebilirim muzik dinlemeyi sevenler icin bire bir telefon diyebilirim
maxiburak
Üye
kardeş 7610 yerine alcaksan alma bence ama zaten cok ta güzel diil müzikten baska artısı yoq hemde symbian yoq
express35
Üye
Arkadaşım buyur burda benim veridğim telefonun özellikleri var bak öğren.
fıstık gibi telefon ben kullanıyorum..harika..şu msn programını kursam tamamdır..
CanceR
Üye
arkdaşım kısa bilgi vereyim ben kanka kullanıyo ses filan güzel java sis çalıştırmıyo kamerası filan güzel ama her oyunu açmıyo açıyo ama tam ekran olmuyo ama tam ekran oyunları güzel oynatıyo yani telefon güzel fiyatıda uygun ama ondan güzel telefonlarda var biraz piyasayı araştır bulursun
kiLLik52
Üye
fıstık gibi telefon..parana kıyma bunu al her özellik var kamera 2.0 nerdeyse 1.3 olmasına rağmen harika çekiyo...
memed493
Üye
sizce arkadaşlar 5300 ın sesi w810 i den az mıdır?şimdiden tşkkr