nokia 5300 için msn

Sponsorlu Bağlantılar

enes442

enes442

Üye
5200 olan 53 içinde olur kullan sen

morphazzz

Üye
arkadaşlar mig33 diye bi program var züpper msn programı ben 5200 kullanıyorum gayet güzel çalışıyo saatide 1 kontör bence indirin

erdoganpepe

erdoganpepe

Üye
kardeş bendede 5300 var ve msn 24 satti sınrsız 2kntr giriom herkes dio 5300 girmez msn program yüklenmez benim telefonumda nevigasyon programı bile var saati 8 kntr ama olssun yakıında sırf 5300 kullananlar için konu açıcam hepinizi bekliyorum bütün indirdiğim programlar ve oyunları ekleyeceğim sırf 5300 kuyllananların 5300 kötü kullanışsız bir telefon görmesinler die saygılarımla

yani arkadaşım dediğin gibi programlarını toplayıp paylaşırsan seviniriz..5300 kullanaları hep okuyorum pek bir yere bağlanılmıyor programlar çalışmıyor ama bide senin kullandığın msn i falanda bi deneyelim..

memoli53

memoli53

Üye
arkadaşım 5300 da çalışan msn programı mig33 ve bing var.. ama hangisi daha iyi dersen bing daha az veri harcıyor.. saygılar..

enes442

enes442

Üye
bing o zaman 6131 dede calısır heralde memoli link versene deniyelim

musdiyar

Üye
Bende 5300 var ama bulamadım msn programını saol...

iskenlii

iskenlii

Üye
:@Arkadaşlar onubunubırakında 5200 için ses programı yoq mu
ben oya msn adrewsim oya._0535@hot...

--------------- Ekleme ---------------

bekliyorum ha

mmry07

Üye
sağol çok teşekkürler

hayrullah9292

Üye
kardeş bende de açılmıyo yoksa bu şey wap gprs ayarlarındanmı ? kaynaklanıyo :)

nefre_98

Üye
bende bitane msn programı vartüm java destekli telefonları destekliyo. sadece girişte 1 kontör yiyo.tabi ayarlarını yaptırırsanız işte link:

kullanan cevap yazsın

hcylmz

Üye
arkadaşlar bu paket veriye abone olun da ne demek açıklayacak olan var mı

iskenlii

iskenlii

Üye
Arkadaşlar ben size 5200 ve 5300 için msn buldum açılyoda a girin ve mobil msn yazın indirin oke bide mg33 var çok güzel

Arkadaşlar mobil msn diyorum oke :oke:

hcylmz

Üye
bu paket veri dediği ne oluyor ya :( telden nete girebiliyorum ama msn yi açmaya kalkınca paket veriye abone olun diyor yardım edecek kimse var mı?

berkan95

Üye
saol helal

abi kaç kontür gidiyor

hcylmz

Üye
arkadaşlar 5300 için mükemmel program cepteki.net diye bişey manyak güzel programı kolaylıkla bulursunuz cebinize indirin sonra müşteri temsilcinizi arayın (benim hattım vadafone) GPRS için üye olun bende şuanda 100 KB bir kontor gidiyor yani çok hesaplı bişey

sercu

sercu

Üye
saol baba indirdim bakalım çalışcak mı. eğer çalışırsa tekrar tekrar sağol

safasoner

Üye
ben üye oldum ama nerden indirelecek

sercu

sercu

Üye
arkadaşım bende var.
indir

5300da sorunsuz çalışıyo. DENENDİ

ali1717

Üye
walla indirdim yarın tele atcam yanımda kablo yok çalışırsa büyük dua alırsın

cihan_1905

Üye
arkadaşlar çok kontör gidio mu programda?????ayrıca çok saol kardeş çokk aradım bu programı eywallah:D