By_AkA
Üye
-
Konu Sahibi
-
Neden 5800 yerine 5250 alınır ki?!! 3 neden geliyor aklıma sadece:1 hafta önce 5800 almak için telefoncuya gittim ve 5250 dikkatimi çekti görünüşüne aldandım ve aldım fakat pişman olmak üzereyim işletim sistemi hakkında bilgilendirebilirmisiniz beni lütfen telefonuma program oyun ve tema yüklemek istiyorum nerden bulabilirim. Symbian s60 v5 bölümünde çok gezindim ama telefonuma uygun bişeyler bulamadm yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden
5250 kullanıyorum hızı ve dokunmatik özelliği 5800 ı ezer geçer kardeşim..
kamera gps wifi önemli değildi benim için zaten..
5250 kullanıyorum hızı ve dokunmatik özelliği 5800 ı ezer geçer kardeşim..
kamera gps wifi önemli değildi benim için zaten..
ben de 3310 kullanıcısıyım hız olarak 5800ı ezer gçer
zaten dokunmatik olması, wifi, 3G, renkli dev ekran, müzik, gps, kamera önemli değildi benim için...
oldu mu? olmadı!
5800 gerçekten güzel bir telefon sevgilimde en yakın dostlarımda hatta çoçukluk arkadaşlarımda bile 5800 var bende çok seviyorum ama bu iki telefon arasında kullanım açısından gerçekten pek bi fark yok tabii yanında modemle gezip 7\24 nete girip o muhteşem 5 mp flaşlı kameranızla çektiğiniz video ve resimleri internet ortamına koymuyosanyani program ve dokunmatik açısından gerçekten 5250 daha iyi hızlıda kasma derdi yok fakat 3g wifi ve kameradan 5800 bu maçı kazanıyo işte napalım
5230 bile ondan daha iyi
arkadaşlar 5250 kullanıyorum yeni aldım fakat müzik çalar kullanırken müziğin sesisini açıp kapadığım halde ses bundan etkilenmyior nasıl başladıysa öyle devam ediyor yardımcı olabilcek var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?